2777
2789
عنوان

قرص فنوباربیتال برای زردی

| مشاهده متن کامل بحث + 14049 بازدید | 47 پست
در حد چند ثانيه گردنشو كج ميكرد انگار كه بيحال شده بردمش دكتر نوار مغز گرفتن نوار نشون داد كه تشنجه

چند وقتش بود فهمیدن؟؟؟ خیلی خوب متوجه شدین افرین بهتون واقعا.... بعضی وقتا میگن نوار نشون نمیده درسته؟؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

اره عزیزم همه رو انجام دادم خداروشکر سالم بود 

عزیز برا زردی نیس این قرص، این قرصو برای تشنج و صرع میدن، پسرم تشنج کرده بود از واکسن ۱۸ ماهگی اونم بهش حساسیت داد برا همون دکترش عوضش کرد، بی نهایت خطرناکه این داروهارو بدی و سر خود قطع کنی، ببرش یه دکتر خوب و متخصص بپرس ببین چجوری باید قطع کنی که بچت تشنج نکنه خدایی نکرده

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز برا زردی نیس این قرص، این قرصو برای تشنج و صرع میدن، پسرم تشنج کرده بود از واکسن ۱۸ ماهگی اونم ...

ممنون عزیزم این مثلا بهترین دکتر اطفال شهرمونه باز فردا میرم مطبش حتما میپرسم

اره عزیزم همه رو انجام دادم خداروشکر سالم بود 

خوب خداروشکر اگه تیروئید یا عفونت ادرار نداشته باشه. همون رو بهش بدین برا کاهش زردی هم استفاده میشه. 

خوب خداروشکر اگه تیروئید یا عفونت ادرار نداشته باشه. همون رو بهش بدین برا کاهش زردی هم استفاده میشه. ...

ممنون عزیزم استرس گرفتم از طرفی همه میگن بده بهش بزار زردیش تموم شه🥺

چند وقتش بود فهمیدن؟؟؟ خیلی خوب متوجه شدین افرین بهتون واقعا.... بعضی وقتا میگن نوار نشون نمیده درست ...

هشت ماهش بود كه اولين بار گردنش كج شد

تو حالت عادي اصلا مشخص نبود و منم اصلا غكر نميكردم كه تشنجه به خيال اينكه شايد قندش مي افته بردمش دكتر كه دكتر نوار نوشت

الان كه دوسال و نيمشه همچنان داره دارو ميخوره و سالي يكبار نوار مغز ميبرمش

اگه تشنج باشه صددرصد نوار نشون ميده حتما بايد نوار مغز مخصوص كودكان برد كه درست نشون بده

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ممنون عزیزم این مثلا بهترین دکتر اطفال شهرمونه باز فردا میرم مطبش حتما میپرسم

راست ميگه اين قرصو اصلا نبايد يهويي قطع كرد و بچه ي منم اوايل استفاده بسيار پرخاشگر شده بود و عصبي 

كلي عوارض داره چون داروي مغزه 

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
هشت ماهش بود كه اولين بار گردنش كج شد تو حالت عادي اصلا مشخص نبود و منم اصلا غكر نميكردم كه تشنجه ب ...

اها دستتون درد نکنه. بعد اینکه میگن مثلا اگه دو سه روز از زمان تشنج بگذره دیگه نشون نمیده چیزی اون درسته؟؟؟ تا چند روز بعد از تشنج نشون میده؟؟

هشت ماهش بود كه اولين بار گردنش كج شد تو حالت عادي اصلا مشخص نبود و منم اصلا غكر نميكردم كه تشنجه ب ...

یه سوال دیگه از اون لحظه که گردنش کج میشد فیلم گرفتین نشون دادین یا فقط زبانی شرح حال دادین که دکتر تشخیص داد؟؟؟

ممنون عزیزم استرس گرفتم از طرفی همه میگن بده بهش بزار زردیش تموم شه🥺

والا معمولا بیلی ناستر میدن حالا باز هر چی متخصصت بگه بلاخره طرف تخصص کودکان داره چقدر درسش رو خونده. الکی که دارو نمیده. در ضمن زردی تو بچه ها بسیار بسیار مهمه خدایی نکرده اگه کنترل نشه به سیستم شنوایی و ذهنی نوازد اثر میکنه. پس به دکترت اعتماد داشته باش. ولی برا آرامش خاطر خودت فردا برو پیش دکترت بگو من در مورد عوارض این دارو این چیزا رو شنیدم نظر شما جیه؟؟؟