2777
2789
عنوان

راز سفیدی پوست

170 بازدید | 7 پست

لیزر مو رفتم ۸ جلسه کی وارد شارژ میشم هنوز دوماه یبار موهام رشد میکنه ☹️

ولی رنگ پوستم تغیری نکرده همه میگفتن با لیزر سفید میشی

و حس میکنم تیره ام شدم

راهکارتون چیه عزیزان

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اتفاقا به نظر من سیاه میکنه چون داغ میکنه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به نظر من سیاه میکنه چون داغ میکنه

همه یچیز دیگه میگفتن راجبش ولی یچیز دیگه شد😐

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ن لیزر سفید نمیکنه

والا نمیدونم یه دوست خانوادگی داریم دختره سیاه سبزه ام ن ها خیلی پوست تیره ای داشت

الان انقد روشن شده قشنگ چند درجه

نمیدونم چکار کرده آخه هیچ روشی جز کورتون انقد سفید نمیکنه

همه یچیز دیگه میگفتن راجبش ولی یچیز دیگه شد😐

حالا شاید بعضیا پرمو بودن بدنشون سیاه نشون میداده، بعد اینکه موهاشون از بین میره یکی دو درجه پوستشون روشن تر میشه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

ن لیزر سفید نمیکنهوالا نمیدونم یه دوست خانوادگی داریم دختره سیاه سبزه ام ن ها خیلی پوست تیره ای داشت ...

خوش به حالش واقعا

من مشکلی با یپسبزه بودن ندارم بدنم دورنگ شده حال نمیکنم باهاش

خوش به حالش واقعا من مشکلی با یپسبزه بودن ندارم بدنم دورنگ شده حال نمیکنم باهاش

عزیزم رنگ پوست مهم نیس والا

اگر برای بیکینی و زیر بغل و حتی صورت میخای خیلی روش ها هست کلینیک ها انجام میدن

2790
2778
2791
2779
2792