خیلی ناراحت میشم امیدوارم دیگه ما جهان سومی نباشی میدونی چرا ناراحت میشم؟؟؟ چون من اگه به او ...
حرف شما کاملا منطقی هست....ولی ببینید جامعه ما نحوه امر به معروف و نهی از منکر رو بلد نیست...امام علی. که میفرمایید خودشون گفتن مومنی که امر به معروف و نهی از منکر نکنه مومن نیست...
ولی درکل همین امر مهم کلییی قوانین داره شرایط داره....ولی یه سری که آگاهی ندارند باعث میشه زدگی از دین به وجود بیاد...به چشم دیدم یک جمله یه شخص اکراه یه کافر رو به مسلمانی کشانده ولی دیدم یه امر به معروف و یا نهی از منکر از روش اشتباه چقدر یکی رو زده کرده...راهی که انتخاب میشه مهمه
از نظر منی که دینم رو خودم انتخاب کردم اسلام دین انسانیت هست..اگر شک دارید به مطالعه اش بپردازید یا اصلا کتابهایی درباره سیره پیامبر و امام علی بخوانید....
از نظر منی که دینم رو خودم انتخاب کردم اسلام دین انسانیت هست..اگر شک دارید به مطالعه اش بپردازید یا ...
دوست عزیز میشه کوتاه بیایی من خودم انقد مذهبی هستم نماز شب چله نماز واجبم ختم قرانم مدام به راه اما از بحث مذهبی بدم میاد مردم زده شدن شماهم بی خیال شو
عزیز من با شما صحبت کردم ایا؟😅 سوالی پرسدیدند جوابشون رو در غالب احترام و محبت دادم.... موفق باشی ...
نه عزیزم اما میتونی بری پی وی جوابش بدی اما چون خودشم خوشش نمیاد پس موضوع تاپیکم مذهب نیس بنابراین حق با بقیه اس دقت کن چند نفر اعلام کردن موضوع عوض کنی یاعلی
من راضی ام یکی دوبار شوهرم گفت بریم جای دیگه گفتم والا دلم نمیاد خونه امم نزدیک حرمه پیاده میرم هروقت دلم بگیره...
سختی هایی داره ولی به عشق حضرت معصومه واقعا به چشمم نمیاد
🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم