2777
2789

سلام بچه ها، چندروز پيش يكي از كاربرا گفت ذكر يونسيه به تنهايي خونده ولي حاجت نگرفته ولي وقتي ادامه آيه بعديش رو هم گفته حاجت محال گرفته، اسكرين شات تاپيكشو ميذارم كه بدونيد حاجتش چي بوده. پس خواهش ميكنم كسايي كه امروز توي ختم شركت ميكنن هم حتما خط دوم دعارو كه پايين نوشتم حتما بخونن🌹

🌱سهم هركس١٠٠تاهست و فقط امروز بايد خونده بشه. 

اگه خواستين ميتونيد بيشتر از ١٠٠ تا هم برداريد

از الان تا اذان صبح وقت خوندن هست✨

🌱متن ذكر :

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ «87»
فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ«88» سوره انبياء

خط اول ذكر يونسيه هست، و خط دوم ادامه ذكر يونسيه كه اون كاربر گفت بايد خونده بشه تا حاجت گرفت. كسايي كه ميپرسن چيو بايد بخونيم؟ دقيقا همين دو خط بالارو بايد بخونيد🌹

✨معني ذكر: (خداوندا) جز تو معبودى نيست، تو پاك و منزهى (و) همانا من از ستمكاران بودم (و نمى‌بايست مردم را بخاطر سرسختى‌شان رها كرده و تنها بگذارم).

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ «88»

پس (دعاى) او را اجابت كرديم و او را از آن اندوه نجات داديم و ما اين چنين، مؤمنان را نجات مى دهيم.

مفهوم ذكر : این ذکر میگه خدايي كه بعد از چند روز یونس از دهن ماهی سالم بیرون کشید 

پس میتونه حاجت توروهم بده به قدرتش ایمان بیار🌹

⭕️حواستون باشه وقتي داريد ذكر ميگيد توي دلتون نخونيد، بايد كلمات بر "زبانتون" جاري بشن🌹

❌❌❌بچه ها هر ١٠٠ تا ذكر خوندنش حداكثر ١٠ دقيقه طول ميكشه، اگه فك ميكنيد ممكنه نخونيد برنداريد، مديوني داره واستون. ❌❌❌

🌱فقط خواهشي كه دارم پستو سيو كنيد تا گم نكنيد و خونديد بهم حتما خبر بديد كه تعدادو بدونم،  ممنونم🌹

ان شاءالله هممون حاجت هاى دلمون برآورده به خير بشن الهي آميييييين🤲🏻🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

🔴🔴🔴 اين ختم چله نيست و ختم روزانه هست.  اما من بخاطر امضام هر روز تاپيك جديد ميزنم و ختم اين ذكر  تا ١٥ دي ماه ميذارم. اما شما هر تعداد روز كه خواستين ميتونين شركت كنيد🌹

❤️لينك كسايي كه حاجت گرفتن از اين ذكر❤️  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9893100/اسكرين-شات-از-كسايى-كه-از-ختم-اين-ذكر-حاجت-گرفتن?page 

بچه ها كامنتارو بخونين و ببينيد مشكل كاربرا چي هست و واسشون دعا كنيد، وقتي دعا شون كردين لايكشون كنيد 

سعي كنين واسه ٤٠ نفر دعا كنين، دعا براي ديگران تاثير فوق العاده اي در حاجترواييتون داره 🤲🏻❤️🌹😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ تا من🙏🏼

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من ۱۰۰ میخونم 

حاجتروا باشي گلم شماره ١ 

اين شمارههاواسه خودمه كه در پايان روز بدونم چقدر ذكر خونده ميشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

۱۰۰ تا من🙏🏼

عه سلام پيشتي حاجاتت براورده به خير گلم شماره ٢ 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

سلام من ۱۰۰تا میخونم 

سلام عزيزم حاجتروا با شي گلم شماره ٣ 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

100 تا برمیدارم 

حاجتروا باشي عزيزم شماره ٤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️