2777
2789

والا میخواد بیاد سالاریه که ما خودمون که اهل قمیم آرزومونه بریم سالاریه 😐😂

ول کنید تورو قرآن الان که دیگه کلا گشت و مشت خبری نیست

حقیقتا اینجا کامل بی حجاب هنوز ندیدم

شهرش آرامش داره

اسنپ ها و بسیاری از وسایل ارزونه

سالاریه قشنگه

و و و و...

ولی خانومایی که تعریف میکنید اصلا انگار زادگاه ادم یه چیز دیگه اس من اصلیتم تبریزی ولی از بدو تولد قم بودم نمیدونم چرا وقتی میرم شهر خودمون احساس ارامش میکنم انگار یه تیکه از وجودم اروم میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما وقتی ببینی کشی کار. اشتباهی می‌کنه از رو دلسوزی بهش تذکر نمیدی؟ خب اگر بخواهیم منطقی نگاه ...

اخه همه که اعتقاداتشون یکی نیست. اون شخص از کجا میدونه دین و مذهب ما چیه؟؟؟ 

قرار نیست همه ی مردم کپی پیست شیعه و مسلمان باشن که

دنیا ادیان دیگه هم داره

خیلی هام مجبورن وراثتی مسلمانان ولی معتقد نیستن

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

قم واقعا برای زندگی عالیه ،یه شهر رو ب توسعه و پیشرفت ،واقعا قیمتا عالی ،آرامش داره بشدت ،ترافیکای وحشتناک اصلا نداره ،مردم دستودلباز،جوری ادم محو ارامش قم میشه ک واقن میره یه شهر دیگ نمیتونه ،النم ازادی کامله والا ،

اخه همه که اعتقاداتشون یکی نیست. اون شخص از کجا میدونه دین و مذهب ما چیه؟؟؟  قرار نیست همه ی م ...

مدونم گلم...میدونم همه مثل هم نیستند...اما خب کسی که وارد. اسلام میشه اون رو کامل ترین دین می‌دونه ...و از عقیده این دوستان کسی که در این جاده نیست گمراه هست و از روی حس همنوع بودن خواهرانه و برادرانه تذکر میدن...همین...ناراحت نشو عزیزم قصدشون دخالت نیست🥰🌿

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟

والله قم اگه تذکر میدن شهرهای دیگه میکشن راحت الان من خودم شاید بهم تذکر دادن بارها محل نمیدم تموم میشه میره پی کارش مثل قدیم نیس همه بی حجاب شدن خود تهران من چند سال زندگی کردم امنیتی ها کم مونده ادم کتک بزنن تو مترو میمالن به ادم تاکسی سوار میشی زیپ شلوار باز میکنن یکی داره لب میده یکی انگش میکنه 

مدونم گلم...میدونم همه مثل هم نیستند...اما خب کسی که وارد. اسلام میشه اون رو کامل ترین دین می‌دونه . ...

همه ادما فکر میکنن بهترین عقیده مال خودشونه و کامل ترین دین رو دارن 

همه ادما فکر میکنن بهترین عقیده مال خودشونه و کامل ترین دین رو دارن 

من وارد بحث معنوی نمیشم چون اعتقادات من و شما متفاوت هست...اما درکل انسان اگر مطالعه کنه تحقیق کنه فقط یک عقیده رو میتونم به عنوان عقیده برتر و کامل انتخاب کنه...

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
مدونم گلم...میدونم همه مثل هم نیستند...اما خب کسی که وارد. اسلام میشه اون رو کامل ترین دین می‌دونه . ...

خیلی ناراحت میشم امیدوارم دیگه ما جهان سومی نباشی

میدونی چرا ناراحت میشم؟؟؟ 

چون من اگه به اون ها بگم روسری دربیارن اون ها هم ناراحت میشن. 

امام علی امام شیعه میفرماید

آنچه بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند. 

پس همونطور که کسی که حجاب کامل نمیگیره در کار محجبه دخالت نمیکنه 

محجبه هم بهتره دلسوزی الکی نکنه

کمااینکه اکثر انسان ها علاوه بر اینکه در مدرسه در خانواده و در جامعه دین و حجاب رو میشناسن و آشنایی کامل دارن اما خودشون انتخاب کردن که پوشش و حجاب کامل رو نداشته باشن پس نیازی نیست چیزی که بهش آگاهی دارن رو روزی صدبار گوشزد کنن

مثلا شما بلدی قرمه سبزی بپزی ولی خوشت نمیاد

بعد من میام میگم تو باد نیستی روزی هزار بار در گوش شما بهت میگم چطوری باید درست کنی

اما تو اصلا بوی قرمه سبزی برات سردرد میاره و برای همین درستش نمیکنی

هر شخصی باید جوری پوشش داشته باشه که انتخاب خودشه.

این درک نکردن واقعا انسان رو کلافه میکنه متاسفانه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫