2777
2789
عزیزم احتمالا بی فرهنگاشون به پست شما خورده...من خودم خیلی خانم قمی دیدم(خودم اصلا قمی نیستم) که برا ...

به پست منم با ادباشون خورده حتی گاهی آقایونشون بهم تذکر دادن مشکل اینجاست که من میگم حجاب من به کسی ربطی نداره پس هیچ کدوم از اون خانومها حق نداشتن به من بگن شالمو سر کنم یا عزیزم روسریتو بکش جلو 

من خودم قمی هستمو خیلی وقته تهران زندگی میکنم چون واقعا نوع زنگی قمی ها با بقیه جاها خیلی فرق داره 😐

این سیزدهمین کاربریمه 😐 نی نی یار جون خواهر شوهرت به این کاربریم رحم کن 😐 تو تاپیکای باحال تگم کنید پیلیز 💜😎😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قم اسمش محل زندگی آخونداس دیگه چادری و خیلی کم پیدا میشه توشهر مثل همه شهرای دیگه اکثرا مانتویی هستن به حجاب هم دیگه هم کار ندارن.

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
به پست منم با ادباشون خورده حتی گاهی آقایونشون بهم تذکر دادن مشکل اینجاست که من میگم حجاب من به کسی ...

به هرحال شهر مذهبی هست گلم این چیزا رو داره...🥰

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟

منم ساکن قمم چه رشته ای میخایی بخونی که مجبوری بیایی قم اگه بخاطر گیر دادن و حجاب میترسی که والله الان از هفت دولت آزادن مخصوصا سالاریه اما اگه از لحاظ دیگه میپرسی که ازنظر اقتصادی قم از شهرای ذیکع خیلی بصرفه تر 

عزیزم احتمالا بی فرهنگاشون به پست شما خورده...من خودم خیلی خانم قمی دیدم(خودم اصلا قمی نیستم) که برا ...

خیلی بده که دخالت میکنن حالا با هر لحنی میخواد باشه

واقعا رو مخ این کارا امروز اتفاقا داشتم به شوهرم میگفتم ما چرا تو آسیا اومدیم دنیا چرا ما باید تو جهان سوم باشیم؟؟؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

منم اول دوست نداشتم..اما چندسالیه مامانمینا اومدن قم...

الان خیلی دوسداشتم خونمون اینجا بود...

البته نزدیک مامانمینا..

بالاشهر قم ک سالاریه هم جزئشونه واسه زندگی خیلیییی خوبه 

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
خیلی بده که دخالت میکنن حالا با هر لحنی میخواد باشه واقعا رو مخ این کارا امروز اتفاقا داشتم به شوهر ...

عزیزم شما وقتی ببینی کشی کار. اشتباهی می‌کنه از رو دلسوزی بهش تذکر نمیدی؟

خب اگر بخواهیم منطقی نگاه کنیم اوناهم با توجه به اعتقادتشون این نظر و دارند که به خواهر و برادر دیینیشون آگاهی بدن! این. از دیدگاه این عزیزان هست...

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟