2789
عنوان

با شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 55 پست
منظورم نیست پول سیب زمینی زیاد میشد و..  چون کلا ذخیره مالی همسرش تموم شده بود عصبی بود و حوصل ...

هیچ درخواست و اصراری نمیتونه توجیحی برای وسیله پرت کردن باشه.... این یه عکس العمل اشتباهه که نیاز به مشاور داره ادما میتونن سر موضوعات مختلف بحث کنن از هم دلخور شن ولی پرت کردن وسایل؟جنگه مگه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تعریف میکنید همچین مواردی رو تجربه و تحمل میکنید باورش برام سخته . رخ دادنش دست تد نیست  ...

تو بگو چیکار کنم خواهر؟ از دستم چی برمیاد؟ به خودش اجازه میده بخاطر هر مسئله کوچیکی صداشو ببره بالا

بگو منم بلدم پرت کنم داد بزنم، ولی احترام زندگیمو نگه میدارم. احترام خودم و حفظ میکنم.این کارارو‌وا ...

اینارو که بهش میگم میگه داری سرم منت میذاری انقد فکرش مریضه. جدیدا بدتر شده قبلا بهتر بود

خخخخ آرزو بر جوانان عیب نیست!

ولی از شوخی گذشته این مردا یه مرگشون هستا من دو روز پیش اومدم واسه تولد سورپرایز کنم جوری اشکمو درآورد حتی شرمند ههم نبود کیک برداشتم بردم خونه مامانم با چای خوردم بی لیاقتو 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
باچه زبونی بگه دیگه ارزش قائل نیست برات . خودتو نجات بده این زندگیت هیچی نداره ک میخوای حفظش کنی&nb ...

بچم گناه داره و اینکه ممکنه بعدا اذیتم کنه بچه رو ازم بگیره و نه من تحمل این وضعو دارم ن بچم. خیلی وقتا یه کارایی میکنه که برای من مهمه ولی واس هرچیز کوچیکی این بساط راه میندازه

تو بگو چیکار کنم خواهر؟ از دستم چی برمیاد؟ به خودش اجازه میده بخاطر هر مسئله کوچیکی صداشو ببره بالا

عزیزم شما قبل ازدواج باید شناخت پیدا میکردی نه الان ...میگی شوهرم اجازه تنها بیرون رفتن نمیده ....و شما این آدمو قبول کردی .... اگه قبول نمیکردی الان برای این که دلت گرفته و خواستی بری بیرون نیاز نبود منت کسیو بکشی 

بچم گناه داره و اینکه ممکنه بعدا اذیتم کنه بچه رو ازم بگیره و نه من تحمل این وضعو دارم ن بچم. خیلی و ...

عزیزم شتر سواری دولا دولا نمیشه .

دوسه سال اذیتت کنه بهتره یا تا آخر عمر .

بچه رو بهونه و نقطه ضعف خودت نکن.

میخواد اذیت کنه؟ قوی باش ‌بعدم بااین اعصاب دادگاه بچه بهش نمیده .

یه مدت تحمل کن یه عمر راحت شو 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
غرورش شکسته تو درست میگیاااااا فکر بدی نبوده ولی به غرور پرد برمیخوره با زنش بره رستوران لاکچری فقط ...

رستوران لاکچری نبود که یه مکان تفریحی بود از اینایی که سینما و پاساژ و کافه و اینا همه کتار هم هستش. مکانش جوریه که ممکنه اکثرا اونجا فقط سیب زمینی یا قهوه و این چیزا بخورن. عصبی و پرخاشگر بود جدیدا واس هرچی جبهه میگیره. میگه تا خوبی من خوبم میگم خسته نباشی واقعا من هیچ درخواستی نکنم ازت که یه وقت به پزت برنخوره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز