2777
2789
عنوان

با شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 55 پست
منظورم نیست پول سیب زمینی زیاد میشد و..  چون کلا ذخیره مالی همسرش تموم شده بود عصبی بود و حوصل ...

عزمزمه میتونست درست تر بگه یا نهایتش من که گفتم نمیریم تمومش میکرد و بهم میگفت که امشب شرایط نداشتم ولی حتما چنا روز دیگه میبرمت. تموم شد و رفت نیازی به این همه قیافه و داد نداشت. گفتم دخترا اینجوری کنن عیب نیست تو خودتو جمع کن خجالت بکش از این رفتارت

من به همسرم میگم بریم بیرون یه بار میگه نه ،میگم باشه دیگه چیزی نمی گم ،خودم میرم قدم می زنم امام زا ...

عزیزم شما چون آزادی برات مهم نیست اگه شوهرت بگه نه. من همش محدودم تنهایی جایی نمیشه برم. شوهرت اگه اکثرا بگه اره یه بار بگه نه تو دلت نمیسوزه درک میکنی، ولی وقتی اکثرا نه بشنوی دلت میگیره برای خواسته ت تلاش میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ درخواست و اصراری نمیتونه توجیحی برای وسیله پرت کردن باشه.... این یه عکس العمل اشتباهه که نیاز به ...

منم تو فکر اینم بره مشاوره ولی تن نمیده انقد مغروره. اره اون سر جنگ داره همش هی بهم میگفت دیشب که باید ازت جدا بشم و فلان. گفتم چه بهتر چون منم ازت میترسم همش محدودم خودتم هیچ جا منو نمیبری دیگه دارم اذیت میشم

از خدا میخام برا یه روزم شده جای زنها و مردها عوض بشه تا همونجوری که باهامون برخورد میکنن باهاشون بر ...

الهی امین. دیشب بهش گفتم دعا میکنم یه روز محتاج من بشی. من مثل تو اذیتت نمیکنم ولی آرزومه ازم درخواست کنی و آویزون من باشی تا بفهمی چقد بده

عزیزم شتر سواری دولا دولا نمیشه . دوسه سال اذیتت کنه بهتره یا تا آخر عمر . بچه رو بهونه و نقطه ضعف ...

فعلا که صبر میکنم این دفعه من کوتاه نمیام ببینم خودش چیکار میکنه

فعلا که صبر میکنم این دفعه من کوتاه نمیام ببینم خودش چیکار میکنه

عادت نکن به باتلاق که دیگه بوشو خودت حس نمیکنی

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
الهی امین. دیشب بهش گفتم دعا میکنم یه روز محتاج من بشی. من مثل تو اذیتت نمیکنم ولی آرزومه ازم درخواس ...

شوهر منم دیشب اومده کلی بد وبیراه به مامانم گفته آخه مامانم چند روزه هی غر میزنه همش داره گذشته رو شخم میزنه با اینکه شوهرم خیلی تغییر کرده هی گذشته ش رو به روش میاره بخدا اعصاب من بهم ریخته چه برسه شوهرم از این ورم که شوهرم دیشب کلی حرف زد تا صبح گریه میکردم