2777
2789
عنوان

با شوهرم...

1005 بازدید | 55 پست

چند شب پیش بهش گفتم بریم بیرون یه جای متفاوت تر از همیشه بریم گفت پول ندارم گفتم خرید نمی‌کنیم شام هم نمیخوریم فقط یه سیب زمینی میخوریم و برمیگردیم باز گفت ن نمیشه. ۵۰۰ دارم ولی اگه تو رله ماشین خراب بشه یا اتفاقی بیوفته نمیتونم به کسی رو بزنم که آبروم میره. گقتم چرا انقد نفوس بد میزنی نیم ساعت راه تا یه رستوران ماشین چرا الکی باید خراب بشه. هیچی دیگه یکم اصرار کردم پشت تلفن داد زد سرم بعدش پیام دادم که حالا امشب پول نداری حوصله نداری بیخیال اصلا بیرون نمیریم مجبور که نیستیم. اینو گفتم دوباره زنگ زد فحش و داد و بیداد کرد. منم با اینکه ناراحت شدم ولی اومد خونه اصلا به روی خودم نیاوردم ولی خودش کش داد و سرسنگین بود. منم لجم گرفت منم باهاش سرسنگین شدم آخه من که کاری نکرده بودم.

هی کش داد پریشب بهش گفتم چیزی نشده حالا که عین طلبکارا برخورد میکنی اینو گفتم وسیله پرت کرد به در و دیوار. دوباره سرسنگین بودیم تا دیشب که خودش بهم گفت من اگه تو قیافم من اگه داد زدم وسیله پرت کردم تو باعثشی حقته. منم گفتم تو منو یه بیرون نمیبری سرم داد هم میزنی من تمومش کردم گفتم نمیریم باز تو واس چی طلبکاری؟ تو باید از دلم در بیاری ن من. بعدشم دوباره داد و بیداد و فحش و پرت کردن وسیله ها،منم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم بخاطر یه بیرون رفتن چه داستانی درست کرد. الانم تو قیافست جواب تلفنمو حتی نمیده. چند بار کوتاه اومدم جوگیر شده ولی این دفعه من واقعا تقصیری نداشتم هیچ جوره کوتاه نمیام. نظر شما چیه؟ چیکار کنم خودش بیاد سمتم؟

اینکه بخاطر وضع بد مردا سعی میکنن کمتر برن بیرون ک مبادا شرمنده بشن ک عادیه ولی طلبکار بودنش خیلی پرویی یه مدت محلش نده بیخیالش شوخیلی عادی به کارات برس درصورت لزوم صحبت کن کلا کمرنگ شو براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بخاطر وضع بد مردا سعی میکنن کمتر برن بیرون ک مبادا شرمنده بشن ک عادیه ولی طلبکار بودنش خیلی پر ...

بخدا که منم خیلی مراعات میکنم چون دلم بیرون میخواست فقط میخواستم هوامون عوض بشه اصرار کردم. اوکی من که این دفعه عمرا برم سمتش دیشب بهم گفت برو تو اتاق دیگه بخواب منم گفتم همچین تحفه ای نیستی که نازتو بکشم بیام ور دلت بخوابم

ایشون که انقدر نگران خراب شدن ماشین واسه نیم ساعت بیرون رفتنه پس کلا ماشین رو بذاره گوشه پارکینگ دیگه! بنظرم خواسته یجور برخورد کنه که دیگه نگی منو ببر بیرون. کارش واقعا زشته و حق با شماست

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ببین واقعا اصلا کوتاه نیا خودت برو بیرون تو خونه آهنگ بزار برقص به خودت برس چرا مناظر اونی 

ن اجازه میده باشگاه برم ن بیرون ن بازار ن رانندگی هیچی. منم بهش گفتم تو که انقد محدودم میکنی حداقل خودت وقت بذار

مردا وقتی پول ندارن عصبی هستن 

وقتی همسرت گفت پول نداره ای کاش اصرار نمیکردی 

با اینکه تفریح و .. حقته ولی بنظرم شرایط رو نسنجیدی 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

وقتی تعریف میکنید همچین مواردی رو تجربه و تحمل میکنید باورش برام سخته .

رخ دادنش دست تد نیست 

اما سازگاری باهمچین زندگی و مردی واقعا عجیبه 

یک درصد این چیزی که گفتی هم تحمل نمیکنم و ندیدم زنای اطراف من  مردا جرات رفتارای این شکلی باهاشون داشته باشن 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

ای وای برعکس شوهر من همیشه زنگ میزنه میگه عزیزم نیم ساعت وقت داری آماده شی بیای پایین میرم میبینم با یه دسته رز سفید منتظرمه اول میریم جواهر فروشی بعدم یه رستوران لوکس 

دوستان امشب دوز قرصام زیاد شده بدنم عادت نداره 🥴🥴😃😃

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بگو منم بلدم پرت کنم داد بزنم، ولی احترام زندگیمو نگه میدارم.

احترام خودم و حفظ میکنم.این کارارو‌واسه بقیه بکن.

بعد برو تو اتاقت.

سرسنگینی باش باهاش ،تا خودش متوجه کار اشتباهش بشه.

والا ی سیب زمینی این حرفارو نداشت.

همیشه ی بار بگو حرفتو ،با اخلاق شوهران ک‌اشنایی ،تو همون یبار همه خرفتو بگو ،

کوتاه و مفید در حد دو سه جمله.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄