2777
2789
عنوان

با شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 55 پست
ن اجازه میده باشگاه برم ن بیرون ن بازار ن رانندگی هیچی. منم بهش گفتم تو که انقد محدودم میکنی حداقل خ ...

باچه زبونی بگه دیگه ارزش قائل نیست برات .

خودتو نجات بده این زندگیت هیچی نداره ک میخوای حفظش کنی 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا وقتی پول ندارن عصبی هستن  وقتی همسرت گفت پول نداره ای کاش اصرار نمیکردی  با اینکه ت ...

این که با همسرش یه شب برن بیرون چه ربطی به پول  داشتن و نداشتن داره که میگی اصرار نمیکردی این خانوم که گفته چیزی نمیخریم غذا نمیخوریم...فقط خواسته برن بیرون 

بخدا که منم خیلی مراعات میکنم چون دلم بیرون میخواست فقط میخواستم هوامون عوض بشه اصرار کردم. اوکی من ...

وااا این دیگه چه عتیقه ای هست ببین خاصیت مرد ها همینه ... یکم قهر کن باهاش نمیدونم حرف نزن باهاش شاید درست شد والا تجربه میگه درست میشه نمی‌دونم شوهر تو رو چجوریع اینجور موقع ها معمولا هرچقدر محکم بگیری بیشتر. خودشون و مرد ها لوس میکنن

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

غرورش شکسته

تو درست میگیاااااا فکر بدی نبوده ولی به غرور پرد برمیخوره با زنش بره رستوران لاکچری فقط سیب زمینی بخوره برای شام .

امان از بی پولی

اصرارها و ذوق تورو هم دیده و تو فساد قرار گرفته

همیشه این طوری پرخاشگره؟ یا فقط  همچین مواردهایی؟؟

ایشون که انقدر نگران خراب شدن ماشین واسه نیم ساعت بیرون رفتنه پس کلا ماشین رو بذاره گوشه پارکینگ دیگ ...

نه خواهر بخاطر اینکه دیگه منو نبره اینجوری نکرد جدیدا حساسیتش بیشتر شده رو کارش. هروقت هرچی بگی میگه کار دارم و نمیتونم حوصله بیرون و این چیزارو نداره

این که با همسرش یه شب برن بیرون چه ربطی به پول  داشتن و نداشتن داره که میگی اصرار نمیکردی این خ ...

منظورم نیست پول سیب زمینی زیاد میشد و.. 

چون کلا ذخیره مالی همسرش تموم شده بود عصبی بود و حوصله بیرون رفتن نداشت حالا یکم اصرار اسی هم بهانه دستش داد

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
مردا وقتی پول ندارن عصبی هستن  وقتی همسرت گفت پول نداره ای کاش اصرار نمیکردی  با اینکه ت ...

عزيزم گفت ۵۰۰ دارم منم گفتم عیبی نداره زن و شوهریم درک میکنیم من چون خیلی دلم گرفته دلم بیرون میخواد پس بریم فقط یه سیب زمینی بخوریم و برگردیم قیمت یه سیب زمینی خیلی باشه ۶۰ تومن بیشتر نیست. تنهایی محدودم میکنه خودشم نباید ببره؟

من به همسرم میگم بریم بیرون یه بار میگه نه ،میگم باشه دیگه چیزی نمی گم ،خودم میرم قدم می زنم امام زاده یا فروشگاه یا یه سرگرمی برای خودم مهیا می کنم.مثلا نون و کیک می پزم یا مشغول بافتنی و کتاب خواندن میشم.

به نظرم کشش نده ،بی پولی باعث اضطراب همسرت شده بیشتر سعی کن از اضطرابش کم کنی بهش آرامش و قوت قلب بدی .