2777
2789
عنوان

در مورد سقط

305 بازدید | 57 پست

خانما دوتا دختر دارم کوچیکن هردو یکیش سه سالشه یکیش ۱ الن ناخواسته باردار شدم میخام سقط کنم اگه قلب تشکیل نشده باشه سقط کنم یعنی گناهی نداره اااینکه قلب تشکیل شده باشه چون واقعا شرایطشو ندارم نگه دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه تو رو خدا سقط نکن 

به خدا که گناهه 

حتما صلاح خدا بوده عزیزم و خودش کمکت می‌کنه شک نکن

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

حتی نطفه یک روزه گناهه

بع ظاهر شاید شرایطش ر  نداشته باشی ولی واقعا خدایی که دادا بهتر از ما نمیدونه؟

تو چا میدونی این بچه واسه کاری داره میاد توز این دنیا و میخوای این حق رو ازش بگیری 

بعدم بودن آدمایی که بلد سقط شدیدا پشیمون شدن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
حتی نطفه یک روزه گناهه بع ظاهر شاید شرایطش ر  نداشته باشی ولی واقعا خدایی که دادا بهتر از ما ن ...

اخه وقتی من درست جلوگیری نکردم اومده وگرنه اکه سخت جلوگیری داشته بودم و میشدم اون بحثش جدا بود

گناه که داره

ولی اگه پول و اعصاب نداری همین الان سقطش کن فردا نخوادزجربکشه 

من خودم دومیم ناخواسته بود باهمین حرفا گول خوردم که خداروزی رسونه که باهم بزرگ میشن تموم که صبرش میادو......

حالام نه روزی رسید نه حوصله و اعصابی روز به روزم همه چی بدتر میشه پشیمون تر چراگذاشتم بیاد رواین دنیا