2777
2789
عنوان

در مورد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست
اره توروخدا راه حل بهم بدین سرزنش نکنید خودم ب انداره عالم غم دارم

من خودم پسرم نه ماهش بود باردار شدم و سقط کردم چون در توان خودم نمی‌دیدم بچه دوم با وجود بچه به اون کوچیکی؛ اون موقع نه روحی نه مالی توانش رو نداشتم

هرکس یه اعتقادی داره یکی میگه نه آه اون بچه دامن گیر زندگیت میشه

یکی میگه نه گناهه کفاره داره

یکی براش مهم نیست و راحت  داره زندگیشو می‌کنه

همه چی بستگی به اعتقادی که داری داره عزیزم‌

تو هم درست فکر کن و درست تصمیم بگیر🌸

خدایا شکرت⁦❤️⁩
چندروزه فهمیدم دارم سکته میکنم غم دنیا تو دلمه الهیی بمیرم 

به خواست خدا اطمینان کن نگهش دار خواهر خدا خیر و مصلحت خودمون رو بهتر از خودمون می‌دونه شک نکن 

الان اون بچه بهت سفت چسبیده و تنها پناهش هستی پس مراقبش باش

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه وقتی من درست جلوگیری نکردم اومده وگرنه اکه سخت جلوگیری داشته بودم و میشدم اون بحثش جدا بود

عزیز من اگه خدا نمیخواست بدون جلوگیری هم نمیومد

مگه ندیدی خیلیا جلوگیری ندارن و قصد بارداری دادن ولی نمیشه

چراااااااا؟

چون تا خدا نخواد نمیشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

عجب!

واقعا داری در مورد بچه ات حرف میزنی؟! حس کردم انگار مثلا آپاندیست رو میخوای بندازی دور!

به دنیاش بیار بده به من! شرایطشم دارم. 

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
گناه که داره ولی اگه پول و اعصاب نداری همین الان سقطش کن فردا نخوادزجربکشه  من خودم دومیم ناخ ...

این حرفا برای قدیمه که همه نه تا ده تا میزاییدن؛ آدم باید با عقلش تصمیم بگیره

خدایا شکرت⁦❤️⁩
واقعا شرایط مالیشم نیس

توکه اون دوتا پشت همی گیرت اومده شرایط مالی هم نداری چرادرست جلوگیری نمیکنی 

من خودم اگه زمان برمیگشت ۳سال پیش سقط میکردم 

۳سال گذشت نتیجه همه حرفارو دیدم هیچی هم نرسید همش حرفه اونایی که نکشیدن درکش رو ندارن امید الکی میدن به آدم تاتوموقعیت قرارنگیری نمیفهمی 

عجب! واقعا داری در مورد بچه ات حرف میزنی؟! حس کردم انگار مثلا آپاندیست رو میخوای بندازی دور! ...

واقعا چرا فک میکنین ادم بچه خودشو دوسنداره وقتی بچه هام کوچیکن و شرایطشو ندارم چرا خودمو بچه هامو عذاب بدم

هر دوتا میوش داره

😐من خودم خانوادم و شوهرم نزاشتن دومی سقط کنم گفتن شاید پسر باشه اولیم دختربود پسرهم شد حالافکرش هزااااااربراااابر اون دختره توسرمه پشر فردا خونه زندگی ماشین شغل درآمد عروسی میخوادازت بعدم میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه اونم واسه یکی مثه منو اسی که پول نداریم همون دختر خیلیییی بهتره