2777
2789
عنوان

در مورد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست
دعا میکنم که تصمیم درست بگیری نگهش داری🥺 چون تو شرایط بدتر از شما هم کسی باشه بازم گناهه تو قرآن گ ...

نه واقعا برا خودمم سخته ولی بازم میگم خدا از من خبر داره که بچه ها کوچیکن چقد اذیت میشم کمک حال ندارم

خب این تفکرات  از یه مادر تحصیل کرده بعیده،ماهم پسر داشتیم رفت سرکار همه چیز فراهم کرد جایی هم ...

من تاحالامادرتحصیل کرده ای ندیدم ۳تابچه قدونیم قد باشرایط مالی بد داشته باشه....

همه چیزو درنظر بگیرین ....

پول نباشه اون بچه حسرت همه جور خوراکی و لباسی تودلش میمونه پدرو مادربی حوصله میشن روحیه بچه آسیب میبینه

اون دوتابزرگتره ازالان باید کاملامستقل بشن که این سومیه مراقبت نیاز داره محبتاو مراقبتامیره سمت بچه سومی اون دوتاحسرت میخورن کسی که شرایط داره ۱۰تابچه هم بیاره فرق داره باکسی که میگه نه ازمالی شرایط دارم نه توان بزرگ کردن بچه سوم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس عذاب وجدانت به بچت حس اضافی بودن نده،کاری که مادر ما با ما کرد،از ما یک آدم بی اعتماد بنفس افسرده ...

من الان گفتم بچه بچم میگم تورونمیخواستم توزورکی دنیااومدی؟؟؟؟؟

یاگفتم حتی از اولی هم برام شیرین تره....

من میگم خودم تودل و مغزخودم ناراحتم عذاب وجدان دارم که شرایط مالی ندارم.

بعدم بچه من هنوز دوسالش هم نشده من چیجورمیخوام بگم نورونمیخواستم دنیابیارم و اون بفهمه؟؟؟

خواهرمنم دوتادخترداشت سومی ناخواسته گفتن نگهش دارپسره اونم دخترشد

خدا حفظشون کنه. من الان 4ماهه باردارم خیلیم شرایطم سخته ولی نه میگم نگهش دار نه میگم.... کن. خودت باید تصمیم بگیری و تبعات تصمیمتم پاش واستی. خدا انشالله کمکت کنه

خواهرمنم دوتادخترداشت سومی ناخواسته گفتن نگهش دارپسره اونم دخترشد

ولی من سر دومی خیلی دعاکردم پسر شه چون شوهرمم واقعااااعلاقه شدیدی به پسر داشت حتی قبل بچه اولمم اسم پسرشو انتخاب کرده بودمن مامانم و خواهرام همه دختر دارن هیچ کدوم پسرندارن همیشه میگفت مامیریم دکتربچمون پسر شه شاید توهم به اونابردی دختر آوردی من حتماپسر میخوام بچه اولم دخترشد چیزی نگفت ولی بازم میگفت هروقت شرایط مالی داشتم یه پسر میخوام خب ناخواسته حامله شدم خیلی دعاکردم حالاکه نمیزاره سقط کنم بشه پسر که دیگه هییییچ وقت بچه نخوادد الانم میگه دیگه هیچ وقت به هیچ وجه بچه نمیخوام آرزوی پسرداشتم بهش رسیدم البته اینم بگم بااین همه پسر پسر کردنش دخترمو بیشتردوست داره

واقعا چرا فک میکنین ادم بچه خودشو دوسنداره وقتی بچه هام کوچیکن و شرایطشو ندارم چرا خودمو بچه هامو عذ ...

عذاب چیه؟ میگم بده به من! 

یعنی میخوای بگی حاضری بمیره ولی به من ندی؟ 

حتما باید بیای کلینیک ما، ببینی از کجاهای ایران اومدن همه زندگیشون رو فروختن که یه دونه اش رو داشته باشن. 

ترکها یه ضرب المثل دارن که میگه گورمه میشین اوغلان اولدی....مابقیش زشته نمیگم. دقیقا شما همینی

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
عذاب چیه؟ میگم بده به من!  یعنی میخوای بگی حاضری بمیره ولی به من ندی؟  حتما باید بیای کل ...

یعنی الن ب من توهین کردی شما که بلدی میگم ازمایش سلفری دقیق جواب میده هفت هفته باشه جنسیتو بگن

نه واقعا برا خودمم سخته ولی بازم میگم خدا از من خبر داره که بچه ها کوچیکن چقد اذیت میشم کمک حال ندار ...

همه حرفات درسته عزیزم واقعا خیلی خیلی سخته درک میکنم به خدا ، خودمم دو تا بچه دارم ولی میگم حالا که شده و خدا خواسته به خودش توکل کن و تا جاییکه میتونی نگهش دار و بسپار به خودش بگو خدایا خودت که شرایطم رو بهتر میدونی به خاطر رضایت تو بچه ام رو نگه می دارم خودت همه جوره کمکم کن تنهام نذار

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت