2777
2789
عنوان

در مورد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا مگهدفیلم هندیه غلطیهذخودم کردم اونکه نخواسته

اتفاقامن همین ناخاسته روخیلییی شیرین تره برام

ولی خب بچم زجرمیکشه دیگه تواین زندگی اینقدر عذاب وجدانش رو دارم که چرابچم باید سختی بکشه

دوستان لطفا جَو الکی ندین. هر کسی شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه. لطفا ژست نصیحت برندارین. برای داشتن بچه شرایط مساعد روحی و جسمی و مالی باید باشه.

استارتر عزیز خودت شرایط خودت رو بهتر از هر کسی میدونی پس لطفا عاقلانه تصمیم بگیر

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
😐من خودم خانوادم و شوهرم نزاشتن دومی سقط کنم گفتن شاید پسر باشه اولیم دختربود پسرهم شد حالافکرش هزا ...

خب این تفکرات  از یه مادر تحصیل کرده بعیده،ماهم پسر داشتیم رفت سرکار همه چیز فراهم کرد جایی هم نرفت

شوهرم اتفاقا یک ریال از پدرش نگرفت جایی هم نرفتیم کنار مادرشیم،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

خب این تفکرات  از یه مادر تحصیل کرده بعیده،ماهم پسر داشتیم رفت سرکار همه چیز فراهم کرد جایی هم ...

شوهرمنم یک ریال نگرفت هیچ خرجیشونم میداد 

ولی من خودم خیلییی حساسم روبچه که بچم نخوادسختی بکشه مثلاهمین سختیایی که شوهرم کشید که باچ بدبختی همه خرجارو خودش تنهاداد ایناباعث شده به آینده پسرم خیلی فکرکنم نخواد همه بار هارودوش خودش تنهاباشه پشت و پناه داشته باشه

نه اتفاقاخیلی شیرین ترازبچه اولمم هست و آروم ترهم هست ولی حس عذاب وجدانش هیچ وقت ولم نمیکنه چراباعث ...

هیچ مادری باعث بدبختی بچش نیس،برای اینکه بدنیا اومده

حس عذاب وجدانت به بچت منتقل میشه،وقتی بچت یه آدم موفق بشه از اینکه بهش نعمت وجود بخشیدی قدر دان میشه،

فقط بچه شما که مشکل نداره،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بعد من خودم ب شخصه اصلا پسر دوسندارم ولی شوهرم دوسداره چون میدونم دهدتا بچه بیاذ دختر باشه میگه یازدهمی رو بیار شاید پسر باشه الن دوسندارم بزارمش اگهددختر باشه بعد دوباره بگه بچه دیگه قطعا خودکشی میکنم

نه اتفاقاخیلی شیرین ترازبچه اولمم هست و آروم ترهم هست ولی حس عذاب وجدانش هیچ وقت ولم نمیکنه چراباعث ...

حس عذاب وجدانت به بچت حس اضافی بودن نده،کاری که مادر ما با ما کرد،از ما یک آدم بی اعتماد بنفس افسرده ساخت

که مدام باید قرص بخوره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

دعا میکنم که تصمیم درست بگیری نگهش داری🥺

چون تو شرایط بدتر از شما هم کسی باشه بازم گناهه تو قرآن گفته شده 

مثل این هست که الان بخوای خدایی نکرده اون دو تا بچه رو بکشی با دستای خودت ، دلت میاد؟! 

خدا خودش همه جوره کمکت می‌کنه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت