ببین تو چون خیلی موضوع خواستگاری و ازدواج اینا برات مهمه و مدام بهش فکر میکنی و استرس داری بخاطر همینم خواسته ات ازت دور میشه . باید رهاش کنییی .خودتو سرگرم کارایی که دوست داری بکن و یه مدت کلا بیخیال خواستگار و ازدواج شو.و خودتو دوست داشته باش و احساس خوبی نسبت به خودت داشته باش. بعد دقیقا یه آدم خوب سر راهت قرار میگیره.کائنات اینکار و میکنه! اما به شرط رهایی و احساس خوب
[QUOTE=264800315]خب ببین تو سه سال از من کوچیکتری ازدواج کردی و مطمعنا چنتا اومدن که از بینشون یکی و انتخاب کردی ولی ...[/ من خاله ام تا سی و دو سالگی یه خاستگار هم نداشت ولی بعد ازدواج کرد واس تو هم میاد
ببین من ۱۹ سالگی با کلی بدبختی جدا شدم و دلم خیلی شکسته بود . اما سر خودمو با کارایی که دوست داشتم گرم کردم . و دیگه ازدواج و اینا برام مهم نبود . اصلا نگران ازدواج هم نبودم . اما خیلی خواستگار داشتم خیلیا میومدن سمتم با موقعیتای خوب ! منم آخرش کسیو انتخاب کردم که عاشقم بود الانم زندگیم عالیه . خوبیای شوهرم انقدر زیاده که کسی باور نمیکنه . بعد ها که با قوانین جهان هستی آشنا شدم متوجه شدم دلیل اون همه خواستگار و عشق شدید شوهرم قانون رهایی بوده.
خب خودت یه پسر مناسب واسه ازدواج پیدا کن و با همون آشنا شو اینجوری خیلی بهتر از اینه که تو خونه ...
همینه ک نمیتونم هضم کنم من تو خونه نسیتم من شاغلم همه جوره تو اجتماعم کلاسای مختلف زیاد ر فتم و میرم با آدمای زیادی در ارتباطم آدمای زیادی منو میشناسن مثلا بانکای دم خونمون تلفنی کاری داشته باشم انجام میدن برام چون منو میشناسن خب شما باشی نمیگی چرا هیچکس نیست هیچکس نمیاد