2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 64 پست
یکی از اقوام مادقیق همین سن بودداشت برای ازدواج خودکشی میکرداصلاخودش رابیهوش میکردمن بایدازدواج کنم ...

نه خوب من قرار نیست با هر کسی کهخ بیاد ازدواج کنم
ولی کل منظور تاپیکم این بود که دارم قبول میکنم که هیچکس منو نمیخاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مننم خواهرم 30 سالشه هنوز یدونه خواستگار نداشته عین خیالش هم نیست، البته من از دلش خبر ندارم شما که ...

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن وقتی انتظارشو نداری خدا یکهو یک موجود دوست داشتنی میندازه وسط زندگیت که میشه همه چیزت

پس عجله نکن همه چیز به وقتش اتفاق میفته 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
واسه ازدواج اول زیبایی طرف رو میبینن... بعد سر و زبون طرف رو نگاه میکنن،سعی کن تمام تعارف هارو ا ...

من گزینه یک و دو رو دارم . اما سه و چهار نه . شوهرمم دقیقا جذب گزینه یک و دو شد  . البته الان خداروشکر پول زیاده تو زندگیمون

ببین گلم یه خانمی دخترش خاستگار نداشت دخترجاری‌ش کلیییی خاستگار داشت(البته متاسفانه همشونم به دردنخور) بلاخره با یکیشون ازدواج کرد و از شانس بدش به یه سری مشکل خوردن و متارکه کردن

ولی اون دخترِ جاریه یدونه خاستگار درست و حسابی براش اومد و باهاشم ازدواج کرد و الان زندگی خوبی داره و خوشبخته

عجله نکن و بجای اینکه فکرتو معطوف این موضوع کن با کارهای هنری سرگرم شو و همه چی رو از ته دلت بسپار به خدا مطمئنم باش تو بهترین زمان و به بهترین نحو نتیجه توکلتو میبینی

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من گزینه یک و دو رو دارم . اما سه و چهار نه . شوهرمم دقیقا جذب گزینه یک و دو شد  . البته الان خ ...

اره گزینه سه و چهار اهمیت کمتری نسبت به گزینه یک و دو داره

همه مردا به ظاهر و سر زبون اهمیت میدن

ببین گلم یه خانمی دخترش خاستگار نداشت دخترجاری‌ش کلیییی خاستگار داشت(البته متاسفانه همشونم به دردنخو ...

بهترین زمان یعنی چ؟
من از ازدواج دیر خوشم نمیاد
زمانش کیه؟
30؟
35؟
یا40؟
اون موقع دیگ شور و شوق الان و ندارم
هر چند الانم دیگ ی جوریم
میگم وقتی تا الان کسی نیومده پس دیگ کسی نمیاد

اره گزینه سه و چهار اهمیت کمتری نسبت به گزینه یک و دو داره همه مردا به ظاهر و سر زبون اهمیت میدن

والا من ظاهرم خوبه
سر زبونم دارم
ولی وضعیتم اینه

تو تاپیکای قبلیمم گفتم من قیافم و ظاهرم خوبه روابط اجتماعیمم خوبه

خب حالا یه چیزی میگن ناراحت نشی

ببین شاید خودت فکر میکنی که قیافت خوبه،آخه همه ی آدما چه زشت و چه زیبا فکر میکنن قیافشون خوبه

یا شاید اطرافیان به خاطر رودروایسی بهت گفتن قیافت خوبه

خودت باید واقعی چهرتو هیکلتو ببینی و در مورد خودت نظر واقع بینانه داشته باشی

حالا اگر هم فکر میکنی قیافت خوبه باز هم یه تغییری به خودت بده شاید با قیافه بهتر بتونی کسی رو جذب کنی

چاره ای نیست دیگه رو قیافت بیشتر کار کن تا شانستو واسه ازدواج بیشترکنی

خب حالا یه چیزی میگن ناراحت نشی ببین شاید خودت فکر میکنی که قیافت خوبه،آخه همه ی آدما چه زشت و چ ...

من واقعا همه جوره به خودم میرسم
ببین آدمای رکن اگ چیزی باشه بهم میگن
و جدا از اون بار ها شاهد این بودم ک کسی منو دیده مثلا عکسمو دیده کنار دئستام مثلا گفته چقد قشنگه چقد با نمکه ولی من تعجب مبکنم چرا همونایی ک تعریف میکنن پا پیش نمیزارن
من انقد شیکم یکی از فامیلامون ولم نمیکنه ک مثلا فلان لباستو از کجا خریدی
و همیشه ام دوستام میگن ما تا حالا تورو با ی لباس تکراری ندیدیم
خب با تمام این حرفا بازم هیچکس نمیاد جلو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز