2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 64 پست
حتما یه مشکلی هست خوب فکراتو بکن ببین ایراد کار کجاست خودت حتما بهتر میدونی من خیلی بانک نمی ...

ولی من بانک زیاد رفتم و میرم
اتفاقا امروز صبح بانک بودم 

میدونی من بار ها پیش اومده ک دیدم مثلا فلان کارمند بانک خیلی خوبه
ولی دیدم بعضی هاشون حلقه دستشونه
امروزم ک رفتم بانک اون شخصی ک کارامو انجام داد نگاهم میکرد و با شخصیت بود تو برخوردش کاملا مشخص بود ولی هنوز ک چیزی نشده 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
ولی من بانک زیاد رفتم و میرم اتفاقا امروز صبح بانک بودم  میدونی من بار ها پیش اومده ک دیدم مث ...

منم ۲۷ سالمه

الان دیگه پسرایی که سنشون به ما میخوره همه ازدواج کردن

این نکته رو هم یادت نره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ۲۷ سالمه الان دیگه پسرایی که سنشون به ما میخوره همه ازدواج کردن این نکته رو هم یادت نره

ولی من پسرای مجردی و میشناسم ک سنشون به من میخوره ولی پیش قدم نمیشن 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
دقیقن وقتی انتظارشو نداری خدا یکهو یک موجود دوست داشتنی میندازه وسط زندگیت که میشه همه چیزت پس عجله ...

چ قشنگ گفتی 

دلم خواست😂

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
ای بابا مگه پست هامو نخوندی گفتم رهاش کن یه مدت موضوع ازدواج و خواستگار و اینارو تا خودش بیاد سمتت

چجوری رها کنم؟؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز