2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین بهتون بگم چی شده😓

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم .امروز جواب آزمون استخدامی وزارت بهداشت اومد و من قبول شدم تهران من از بچه های سیستان و بلوچستان هستم و توی خانواده‌ ای مذهبی بزرگ شدم. خانواده ام اجازه نمیدن که برم کارم شده گریه .من خودمم از تهران می ترسم چون چادری و محجبه هستم. مهم ترین چیزی که خانواده ام روش گیرن اینه که خونه ندارم کسی اطلاع داره که پانسیون یا مسکنی به کارکنان بیمارستان‌ها میدن یانه؟؟؟

پانسیون هست. برای خانمهای کارمند یا دانشجو. ساعت ورود و خروج داره. اتاق تکی یا مشترک بسته به بودجه ی خودتون می گیرید.

توی برنامه یدیوار بگردید برای تهران میاره براتون.

اطلاعات ندارم ولی تهران آنقدر هم ترسناک نیست.اتفاقا همه با همه فکری و پوششی دور هم جمع و کسی باهات کاری ندارن.همه درگیر کار و خودشون هستن و سرک به زندگی هم نمیکشن.پانسیون های دخترانه هست و زیاده.بعد یه مدت پول جمع کنی هم میتونید چند نفری با همکاران که شهرستانی هستن سوییت کرایه کنید.نگران نباش

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانسیون هست. برای خانمهای کارمند یا دانشجو. ساعت ورود و خروج داره. اتاق تکی یا مشترک بسته به بودجه ی ...

مرسی که جواب دادین .به نظرتون با این شرایط بیام یا بی خیالش بشم

مرسی که جواب دادین .به نظرتون با این شرایط بیام یا بی خیالش بشم

به نظر من که حتما بیاین. زحمت کشیدید و درس خوندید تا قبول شدید توی رشته تون.

اما من نمیدونم ساعت کاریتون چطوریه؟

اگر پانسیون بگیرید باید ساعت ورود و خروج اونجا رو رعایت کنید. بررسی کنید که هماهنگ باشه همه چیز. 

پانسیون هم زیاده . اول ببینید محل کارتون کجاست بعد نزدیک همونجا پانسیون رو بگیرید.

بعدا کار کنید کم کم پول جمع کنید خونه رهن کنید یا شریکی با کسی نصف نصف رهن کنید.

راه زیاده برای اومدن و کار کردن. اولش سخته بعد جا میفتید و همه چی مرتب میشه