سلام دوستای گلم .امروز جواب آزمون استخدامی وزارت بهداشت اومد و من قبول شدم تهران من از بچه های سیستان و بلوچستان هستم و توی خانواده ای مذهبی بزرگ شدم. خانواده ام اجازه نمیدن که برم کارم شده گریه .من خودمم از تهران می ترسم چون چادری و محجبه هستم. مهم ترین چیزی که خانواده ام روش گیرن اینه که خونه ندارم کسی اطلاع داره که پانسیون یا مسکنی به کارکنان بیمارستانها میدن یانه؟؟؟
اطلاعات ندارم ولی تهران آنقدر هم ترسناک نیست.اتفاقا همه با همه فکری و پوششی دور هم جمع و کسی باهات کاری ندارن.همه درگیر کار و خودشون هستن و سرک به زندگی هم نمیکشن.پانسیون های دخترانه هست و زیاده.بعد یه مدت پول جمع کنی هم میتونید چند نفری با همکاران که شهرستانی هستن سوییت کرایه کنید.نگران نباش
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.