2777
2789
عنوان

تجربه های بد مزاحمت های خیابانی

6461 بازدید | 46 پست

سلام

من امشب با ابجی کوچیکم رفتیم بیرون بعد داشتیم برمیگشتیم خونه نزدیک خونه خودمون یه پسره سوار دوچرخه اومد جلو چرت و پرت گفت ما هیچی نگفتیم

رد شدیم اومدیم جلوتر این قسمت خیلی تاریک و خلوت بود بعد پسره دوباره اومد جلو چرت و پرت گفت اومد دستشو نزدیک گردنم سریع خودمو کشیدم کنار اصلا ول نمیکرد جلومو گرفت تاریک هیچ کسی و مغازه ای ام نبود منم گوشیمو سریع دراوردم زنگ بزنم داداشم زنگ زدم‌ اونم چاقو درآورد گرفت سمتمون ابجیمم ترسیده بود داد میزد انقد هول کرده بودم نمیفهمیدم چیکار کنم داداشم جواب داده بود صدا ابجیمو شنیده سریع بهش گفتم بیا سر کوچه 

بعد سریع دور زد رفت

مام سریع اومدیم سمت کوچه داداشمم رسید وای داداشم با یه حالی اومد 

انقد حالم بده

داداشم گفت به مامان اینا نگین چاقو داشته و اینا وگرنه دیگه نمیزارن برین بیرون

مارو رسوند خودش رفت نیومد خونه مامانمم نگران دیدم اومده دم در

الکی گفتیم هیچی مامان چیزی نبود مزاحم شد زنگ زدم بترسونمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ساعت هفت شب حکم نصف شبو داره شب طولانی شده اون ادمم ی ادم بیشعور گاو بود 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

من اونقدر خاطرات مزاحمت دارم..

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

انقد شب خوبی بود انقد همه چی خوب بود

الهی بمیرم بی ناموس گند زد تو شبتون عیب نداره حداقل الان اینجایی ❤🫂

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜

اگه بار اول جوابش میدادین ادامه نمیداد چون حس کرده میترسین فاز برداشته 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند