2777
2789
عنوان

تجربه های بد مزاحمت های خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6474 بازدید | 46 پست
کار خوبی کردی زنگ زدی از خودت متنفر نباش، من بودم زنگم نمیزدم واقعن دمت گرم، سعی کن هی یادت نیاد&nbs ...

میخواستم خودم جواب بدم یا بزنم زیر چرخش بعد انقد تاریک بود و خلوت دیدم زنگ بزنم مطمئن تره 

تهشم اینجوری شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم خودم جواب بدم یا بزنم زیر چرخش بعد انقد تاریک بود و خلوت دیدم زنگ بزنم مطمئن تره  تهش ...

یکاری کن اونا بترسن. خودشون فهمیدن دخترا مظلومن هرکاری بخوان میکنن. متاسفانه بیرون میری باید انتظار بدترین چیز رو داشته باشی حتمن حتمن حتمن یه وسیله دفاع داشته باش

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜
بدترنش یه بار بود که با دختر یک سالم بودم صبح زود . شوهرم نزدیک خونه بابام پیاده کرد گفتم داخل نپیچ ...

وااااااای خداروشکر که اتفاقی براتون نیفتاد

خیلی بده خیلی

شباااااا کلا بیرون نرو مگر واجب شد بعدم جاهای شلوغ

اخه هفت بود بعد فقط همین مسیر سرکوچه تا خونه بود پیاده رفتیم خیلی بد بود

واقعا ادم ناراحت میشه این ساعتم نتونی بری بیرون

بعد میدونی چیه داداشم الان اومده عصبی از دست ما متاسفم و ناراحتم برای تمام دخترای مثل خودم واقعا

الان بجای نگرانی عصبانیه؟؟؟؟ وا😐

متاسف باشی یا نه هیچ چیزیو تغییر نمیده یا برو یه رزمیه قوی یا با سلاح‌ تمرین کن هرکی هرکاری خواست بکنه یه بلای سرش بیار که نفهمه از کجا خورده 

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜
بخدا باید همینکارو کنم چاره ای ندارم دیگه

اره قشنگ یه ورزش خوب برو همرو بزن🤣 پشتت به هیچکس بجز خودت گرم نباشه، هرکاری که کردی اونموقع درست بود دیگه سعی کن خودتو مقصر ندونی