2777
2789
عنوان

تجربه های بد مزاحمت های خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6473 بازدید | 46 پست
هیچی همرامون نبود هیچی چاقو دراورد جلومون یه لحظه هیچ‌کاری نتونستم بکنم

درک میکنم اصن انتظار نداشتی ولی از این به بعد خیلی بیشتر مواظب باش، اون بلد نبود هیچ کاری نکرد خداروشکر. یچی برا دفاع داشته باش همیشه

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا بیرون نرو باع یا میریم با مرد برو

یه داداشمه یه بابام 

منم اکثرا بیرونم همش دانشگاه یا سرکارم

بعد امشب فقط خونه بودم ابجی کوچیکمو بردم بیرون اونم اینجوری گند زده شد تو حالمون

من یه بار جلوی حرم امام رضا وایستاده بودم داشتم از غرفه نان رضوی خرید می‌کردم. دیدم یکی از پشت هی هل می‌ده. من اصلااااا به ذهنم نمی‌رسید مزاحم باشه. هی هل داد بعد دیدم یه چیزی مثل چوب داره بهم فرو می‌ره. برگشتم دیدم مرتیکه بی ناموس بوده. انقدر حالم شد. دوید و رفت. خانومه دید حالم رو کنارم وایستاده بود گفت اتفاقا دیدم داره این کار رو می‌کنه. گفتم پس چرا هیچی نگفتید؟؟؟؟ از خانومه بیشتر بدم اومد.

تا مدتها بدنم سوزن سوزن می‌شد و فکر می‌کردم نجسم.

جلوی گنبد وایستادم و گفتم امام رضا نیستی اگر تا امشب حق این مرتیکه رو کف دستش نذاری.

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859
سردردم حالم انقد بده دیدی ادم از خودشم متنفر میشه

کار خوبی کردی زنگ زدی از خودت متنفر نباش، من بودم زنگم نمیزدم واقعن دمت گرم، سعی کن هی یادت نیاد 

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜
من یه بار جلوی حرم امام رضا وایستاده بودم داشتم از غرفه نان رضوی خرید می‌کردم. دیدم یکی از پشت هی هل ...

منم از خانمه بیشتر بدم اومد این جور موقع ها سکوت نکنی مردتیکه های مریض هم خودشون جمع میکنن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
فکر نمیکردم اینجوری شه هیچ وقت جواب نمیدم اینو جواب ندادم کلا اینجوری شد

حتی اگه جواب ندادی هم اصلا حالیشون نکن که ترسیدی 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم خیلی دارم خیلی ولی امشب خیلی بد بود خیلی خیلی 

بدترنش یه بار بود که با دختر یک سالم بودم صبح زود . شوهرم نزدیک خونه بابام پیاده کرد گفتم داخل نپیچ خودمون می ریم . یه مرد خیلی هیکلی بود یا خدا . اصلا نمی دونستم با یه بچه معصوم یک ساله چجوری کجا فرار کنم . خدا نجاتمون داد . چند روز بعد شنیدم تو همون جا از فامیل خالم زور گیری کردنو کلی طلا ازش بردن.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم از خانمه بیشتر بدم اومد این جور موقع ها سکوت نکنی مردتیکه های مریض هم خودشون جمع میکنن

آره انگار اومده بود تماشا. 

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859
من یه بار جلوی حرم امام رضا وایستاده بودم داشتم از غرفه نان رضوی خرید می‌کردم. دیدم یکی از پشت هی هل ...

اره من تو ایستگاه تاکسی بودم یه بار اینجوری شد یه پیرمرده باورت نمیشه که چقدر این پیر بود 

اره من تو ایستگاه تاکسی بودم یه بار اینجوری شد یه پیرمرده باورت نمیشه که چقدر این پیر بود 

اینارو باید از دم و دستگاه نکبت‌شون دار بزنی برن به درک. خدا لعنت‌شون کنه.