2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد دندانپزشکی

181 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها یه سوال ببینید دندونای من کلی کار داره عصب کشی پرکردن روکش ایمپلنت و بقیه کارهای مربوط به زیبایی دندان ، خونه ما منطقه ۱۵ و من یه دکتر تو سعادت آباد پیدا کردم میخوام برم اونجا, بنظرتون اشتباه میکنم میخوام اونجا برم یا همین نزدیک خونمون برم؟ نزدیک خونه ما یکی دو تا کلینیک دندانپزشکی هست که یوی دو نفر تعریفشو کردن الان من دو به شک موندم کجا برم بعضی از اطرافیان میگن چرا میخوای راه دور بری همین نزدیک برو کاراتو انجام بده 

برای پر کردن میتونید برید بیمارستان های تامین اجتماعی که رایگانه

کاربر مرد از وقتی اومدم اینجا چیزای زیادی در مورد رفتار با خانوم ها یاد گرفتم که خیلی در زندگی بهم کمک کرد این تنها دلیل حضورم در این سایته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پر کردن میتونید برید بیمارستان های تامین اجتماعی که رایگانه

نمیدونم چرا فکر میکنم اینایی که رایگانه کارشون و موردشون اصلا خوب نیست، میدونی من بخاطر عفونت دندونام و بخاطر بی پولی خیلی اذیت شدم الان بخاطر دندونام وام برداشتم میخوام جایی برم که هم کارش خوب باشه هم موادی که استفاده میکنن

من جنس دندونام خوب نیست و همش یه پام دندونپزشکی هست...از تجربه های فراوان که دارم بهت بگم که محل مطبی که میری تو هزینه ها خیلی تاثیر داره...سعادت آباد بری نرخ بچه پولدارها رو ازت میگرن.....اکثرا هم تو عصب کشی و پر کردن معمولی واقعا دندانپزشکی که میری  بالا شهر با پایین شهر با کلینیک خیریه فرقی نداره

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

من جنس دندونام خوب نیست و همش یه پام دندونپزشکی هست...از تجربه های فراوان که دارم بهت بگم که محل مطب ...

شما که انقدر با تجربه ای دندانپزشک خوب سراغ داری از دکترت راضی؟

من جنس دندونام خوب نیست و همش یه پام دندونپزشکی هست...از تجربه های فراوان که دارم بهت بگم که محل مطب ...

حالا علاوه بر هزینه هاش شوهرم میگه بیکاری این همه راه میخوای بری سعادت آباد هم وقتت میره هم هزینه منم گیج موندم

حالا علاوه بر هزینه هاش شوهرم میگه بیکاری این همه راه میخوای بری سعادت آباد هم وقتت میره هم هزینه من ...

والا حق با همسرت هست ....یه عالمه هم باید پول تاکسی و اسنپ بدی....من خودم این اشتباه رو کردم ...بخدا اون دندون هایی هم که دندانپزشک گرون قیمت پر کرد هم بعد چند سال بازم خراب شدن....والا من عقل الانم رو داشتم چند ساعت معطلی رو به جون میخریدم میرفتم کلینیک های خیریه و تامین اجتماعی‌‌‌‌....بخدا همشون تازه کار نیستن ها....گاها دکترهای خیلی با سابقه میان برخی روزها که مطب های بالاشهر هم دارن و همون کار رو با نرخ خیلی پایین تر انجام میدن....اگه شاغل نیستی و میتونی وقت بزاری یه تحقیق رو کلینیک های خیریه و تانین اجتماعی بکن....درباره دکتر هم پرسیدی من تهران نمیرم که بهت آدرس بدم..چون بچه کوچیک دارم هر وقت میرم شهر مادرم اونجا میرم دندانپزشکی که مامانم بچم رو نگه داره....الانم شهر مادرم دو تا کلینیک خیریه پیدا کردم‌ میرم اونجا....😬

والا حق با همسرت هست ....یه عالمه هم باید پول تاکسی و اسنپ بدی....من خودم این اشتباه رو کردم ...بخدا ...

عه من همیشه فکر میکردم این کلینیک های خیریه و تامین اجتماعی اصلا به درد نمیخوره چون ارزونه یا رایگان حتما کارشون خوب نیست یا مواد آشغال استفاده میکنن 

عه من همیشه فکر میکردم این کلینیک های خیریه و تامین اجتماعی اصلا به درد نمیخوره چون ارزونه یا رایگان ...

والا من که راستش راضیم....خدا خیرشون بده دکترهایی که من رفتم با وجدان بودن....کارشون خوب بود....یکیش جوونه و جای دیگه مطب نداره ولی دو تای دیگه بالاشهر و بهترین منطقه شهر مادری من مطب هم دارن ....راستش با اون دکتر جوونه دوست شدم ...یواشکی بهم گفت که فرق زیادی نداره .مخصوصا برای عصب کشی های ساده و پوسیدگی های سطحی ....

شما هم مثلا شش تا دندونت خرابه ..اگه نمیتونی اعتماد کنی .حداقل برای اون سه تایی که پر کردن سطحی میخواد برو کلینیک ها....برای اون دندونی که معالجه تخصصی میخواد برو بالاشهر

والا من که راستش راضیم....خدا خیرشون بده دکترهایی که من رفتم با وجدان بودن....کارشون خوب بود....یکیش ...

راهنمایی خوبی کردی خدا خیرت بده ممنونم از لطفت ، آره به قول شما میشه اینکارو کرد