2777
2789

شغل شوهرم درامدش میشه خرجیمون 

ازاده شغلش ینی درامد روزانه داره 

بعد هیییچ گونه پس اندازی نداریم 

چ شغلی خوبه ک پس اندازم داشته باشع 

خونه از خودمونع ماشینم از خودمونع

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

باید یکم مدیریت کنی

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

خودت هم در کنارش کار کن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید یکم مدیریت کنی

خب همین مدیریت چطوریه

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
اگر اطرافتون کار در منزل هست توام کار کن لااقل درامد تو پس اندازتون شه

.بچم کوچیکه خودم بعدا میخام ب امید خدا سالن بزنم

همینو پس انداز کن یا توهم مهارتی مثه ارایشگری و... اینا یاد بگیر همونو میقداریشو پس انداز کن

بچم کوچیکه بعدا میخام سالن بزنم

خودت هم در کنارش کار کن 

نمیتونم بچم کوچیکه 

با ‌‌‌‌‌پس انداز هم کار خاصی نمیشه کرد . نهایتا یه روز مبادا برای اینکه محتاج کسی نشی خرج میشه . مثل مریضی مسافرت ولی بد نیست آدم یه چند میلیونی کناره برای همین مواقع داشته باشه 

خب همین مدیریت چطوریه

ببین مثلا تو هرروز دست شوهرت پول میاد درسته ؟ 

هرروز خرید خرده نداشته باشید هفتگی یا ماهانه خرید کنید مثلا اگه میرید رستوران یا بیرون کمتر کن وقتی میری بیرون جلوی خودتو بگیر خرید اضافی نکن تاپیک مدیریت خرج خانه و پس انداز برو ببین خیلی نکات خوبی گفتن 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
بچم کوچیکه بعدا میخام سالن بزنم

بازم خوبه، من عمه ام شوهرش بهش پول نقد میده (زیادم نه) مثلا به شوهرش میگه 10 تومن داری؟ میگه بیا بعد همون ده تومن رو میذاره به جایی مثه زیر فرش و دیگه بهش فکرنمیکنه  چند روز بعد باز ازش کمی پول نقد میگیره میذاره همونجا هر وقت دلش با چیزی بشه یا پول احتیاج داشته باشن همونجا رو میگرده و میبینه که پول دارن (شاید خیلی نباشه میلیونی نباشه ولی مثلا یه ماه که پول نداشت شوهرش بده بهش بره لیزر دید خودش پول داره) 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)