گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با پس انداز هم کار خاصی نمیشه کرد . نهایتا یه روز مبادا برای اینکه محتاج کسی نشی خرج میشه . مثل مریضی مسافرت ولی بد نیست آدم یه چند میلیونی کناره برای همین مواقع داشته باشه
بازم خوبه، من عمه ام شوهرش بهش پول نقد میده (زیادم نه) مثلا به شوهرش میگه 10 تومن داری؟ میگه بیا بعد همون ده تومن رو میذاره به جایی مثه زیر فرش و دیگه بهش فکرنمیکنه چند روز بعد باز ازش کمی پول نقد میگیره میذاره همونجا هر وقت دلش با چیزی بشه یا پول احتیاج داشته باشن همونجا رو میگرده و میبینه که پول دارن (شاید خیلی نباشه میلیونی نباشه ولی مثلا یه ماه که پول نداشت شوهرش بده بهش بره لیزر دید خودش پول داره)
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)