2777
2789
عنوان

مادر سمی

429 بازدید | 19 پست

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم.... 

مادرم همش غر میزنه همش از دردای گذشته میگه بکووووب میگه...... 

جالبه هر وقت هم از استقلال زنان میگم میگه هرزگی میخوای بعد الان خودش میخواد طلاق بگیره ولی نه پول داره نه شغل داره نه خونه داره نه هیچی...  مونده آواره میاد همش پیش من درداشو میگه بخدا خسته شدم. شاید بگین مادره دیگه ولی همین دردو دلاش باعث شد من چند سال افسردگی بگیرم....  حتی راه های غلطی بهم نشون داد که کم بود زندگیم از هم بپاشه... هر روز هر روز از دردای گذشته میگه چجوری محلش نذارم که ناراحت نشه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرتو ببر مشاوره گناهه طفلی دردها تو سینش شدن مثل غده سرطانی

میبریم مشاور میگه من دردی ندارم که چرا منو میبری میبرم دکتر اعصاب به دروغ بهش میگه من دردی ندارم 

دقیقااا میفهمم زیاد دم پرش نباش دورتو با ادمای مثبت پر کن جالبه من ب مامانمم میگم ک انقد ننال ازمن کاری ساخته نیس فضای خونه رو متشنج نکن برادرم کوچیک روحیه میخا تو جامعه باید باشه ولی درک نداره باشگاه برو درس بخون اصلا بش محل نده

دقیقااا میفهمم زیاد دم پرش نباش دورتو با ادمای مثبت پر کن جالبه من ب مامانمم میگم ک انقد ننال ازمن ک ...

بچه کوچیک دارم مامانمم تازه عمل کرده باید به کاراش برسم بخدا نمیدونم چیکار کنم

بچه کوچیک دارم مامانمم تازه عمل کرده باید به کاراش برسم بخدا نمیدونم چیکار کنم

میدونممممم ولی هندزفری بزار بخدا خودمون مسکل داریم اینا افسرده ترمون میکنن هرچی گف بگو حرف بعدت درسته بزار انقد بگ ک فکش خسته شه

میدونممممم ولی هندزفری بزار بخدا خودمون مسکل داریم اینا افسرده ترمون میکنن هرچی گف بگو حرف بعدت درست ...

اینم راه حلیه.....  اگه تو هم مثل منی بدون واقعا درکت میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز