2777
2789
عنوان

43 روزه که

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بچه خوابش نامنظم میشه گوشی رو سایلنت کن آیفون خاموش کن به شوهرتم اطلاع بده بخوابید باهم 

از دستش تلفن خونمو کشیدم موبایلمم همش سایلنته میبینه جواب نمیدم زنگ میزنه سربع به شوهرم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

شهر ما رسمه که دختر وقتی اولین بچش میاره مادرش میبرش پیش خودش تا چهل روز هم کمک دخترش باشه هم بچه داری آموزش میده حواسش بهش هست

شما ندادین از این رسما؟ 

اگه هم ندارین بازم برو خونه پدر و مادرت

اونا حواسشون هم به خودت هم بچت

امان از دست این مادرشوهرای دو رو (دو روح) 

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
منم میترسم وقتی بچم دنیا اومد هر روز پلاس شه خونم از این اخلاقا داره اخه خودشم فقط میشینه یکی باید و ...

مطمئن باش توام مثل من داستان داری منکه دیگه افسرده شدم

خونواده شوهر همینطورن تا بچه دنیا میاد ۳۶۰ درجه عوض میشن

اره دقیقا اصلا فکرشو نمیکردم انقدر اخلاقشون عوض بشه

اگه اذیتی خوب وقتی میاد خودتو سرگرم بچه نشون بده. زیاد دور و برش نباش. زیاد حرف نزن. زخم زبون زد اصل ...

همین کارو کردم رفت گوش شوهرمو پر کرد که زنت منو محل نمیده سیاست میکنه دیگه نمیام خونتون کاری کرد شوهرم التماسش کرد که بیاد خونمون

مطمئن باش توام مثل من داستان داری منکه دیگه افسرده شدم

فقط از خدا میخوام کمکم کنه یکم خونم رو ببریم دور تر هر روز نیاد ازش بیزارم الان ویار شدید دارم غذا نمیتونم بپزم اونم تو قابلمه کوچیک واسه شوهرم غذا میفرسته فقط انگار اون حاملس😶به شوهرم پیام میده بیا واست فلان چیز پختم ببر بخور

از دستش تلفن خونمو کشیدم موبایلمم همش سایلنته میبینه جواب نمیدم زنگ میزنه سربع به شوهرم 

به شوهرت بگو خوابه بچه نامنظم میشه دکتر گفته نباید از خواب بپره اونوقت شیر نمی خوره هر ماه می بری چکاب بعد اون بگو این حرف رو به شوهرت خبر بده بگو می خوابیدیم تو کلید داری یواش بیا 

شهر ما رسمه که دختر وقتی اولین بچش میاره مادرش میبرش پیش خودش تا چهل روز هم کمک دخترش باشه هم بچه دا ...

من خانوادم شاغلن خونه نبودن که برم پیششون مادرمم طلاق گرفته شوهرش زیاد نمیزاره بیاد منم خونه خودم بودم که ی موقع مامانم میخواد بچه رو ببینه بتونه بیاد 

فقط از خدا میخوام کمکم کنه یکم خونم رو ببریم دور تر هر روز نیاد ازش بیزارم الان ویار شدید دارم غذا ن ...

مادرشوهر منم فقط واسه پسرش غذا میده منم دقیقا عین تو ویار شدید داشتم ماسک میزدم اسپند دود میکردم کلی حالم بهم میخورد غذا درست میکردم با اینکه یه کوچه فاصله داشت هیچ کاری واسم نکرد الانم میریم خونشون فقط سهم ناهار فردای پسرش غذا میده واسه من نمیده

به شوهرت بگو خوابه بچه نامنظم میشه دکتر گفته نباید از خواب بپره اونوقت شیر نمی خوره هر ماه می بری چک ...

هی خواهر کو گوش شنوا

مادرشوهر منم فقط واسه پسرش غذا میده منم دقیقا عین تو ویار شدید داشتم ماسک میزدم اسپند دود میکردم کلی ...

نمیدونم واقعا چرا هنچین کارایی میکنن بخدا خودش سرما میخورد میرفتم خونش عین خر کار میکردم اونم میخورد و میخابید

خدا بهت صبر بده  تو هم بهش تیکه بنداز تنها گیرش آوردی

همینطوریش ک چیزی بهش نمیگم رفته گوش شوهزمو پر کرد زنت سیاستم میکنه و محلم نمیده و شوهرم مجبورم کرد زنگ بزنم ازش دلجویی کنم بیاد خونمون