2777
2789
عنوان

فراموشی

555 بازدید | 46 پست

بچهها نمیدونم از کجا شروع کنم من زن پسرعموم بودم خیلی عاشق هم بودیم البته دعوا بحث داشتیم اما کنارهم خوشحال بودیمو ۵سال باهم زندگی کردیم دوست داشتم دوستم داشت تمام بحثامون سرمامانش بود مامانش منو نمیخاس همیشه مخالفم بود تااینکه بایه دعوای ساده ک توی تاپیک قبل هم هست یهوشوهرم همچی تموم کردو گفت نمیخامت شوهری ک عاشقانه دوستم داشته واسه ب دست اوردنم هرکارکرد جلو همین مامانش وایساد بخاطر من خلاصه همه حسرت زندگیمو میخوردن خیلی تلاش کردم ک منصرفشه ازطلاق ولی راضی نشدو منم یروز نمیدونم چم شد خودم زنگ زدم ب عموم گفتم باشه راضیم الیاس بیاد طلاقمو بده  یادم نمیاد بدش چیشد اما فقط میدونم چشمم باز کردم دیدم طلاق گرفتم الان از برج۱۲ک طلاق گرفتم هنوز کنار نیومدم هنوز فک میکنم ی شوخیه برمیگرده هرروز دارم ب برگشتش فکر میکنم تا چن روز پیش فک میکردم مجدد داماد شده ولی امشب شنیدم ک ن هنوز مجرده از همه جاهم باکلی توهین بلاک کرده ولی من هنوزر…توخدا بگین چیکارکنم من دارم دیونه میشم میخام فراموشش کنم اما نمیشه همش یاد زندگیم میوفتم باکوچکترین حرف یاد الیاسم میوفتم کلی سوال تو ذهنمه چرا رفت چرااینجوری شد چرا ب همین راحتی تموم شد من زنش بودم اون ک عاشقم بود ینی دلش برام تنگ نمیشه ینی دوستم نداشته هیچی منو یاد اون نمیدازه دلش چی تنگ میشه

من که مطمعنم کار مامانشه از هم جدا شدین

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده ک طولانی شد من هرروز بافکر اون میخابم بایاد اون بیدار میشم همش فکر میکنم برمیگرده همچی مث اولش میشه همش میگم الان هوا سرده لباس گرم میپوشه یا فلان غذارو دوست داشت عکسای عروسیم هنوز بک گراند گوشیمه

بنظرم ی عشق جدید با شخص جدید رو آغاز کنید

زندگی و دنیا اینجوری نیس که منحصرش کنیددبه یک شخص خاص که اگه اون به هر دلیلی نشد شما هم دیگه زندگی رو برای خودتون تموم شده و تیر و تار بدونید

ی کم شهامت ی کم روحیه کافیه

سعی کنید یکی رو دوست داشته باشید و عاشقش بشید

همین

بنظرم ی عشق جدید با شخص جدید رو آغاز کنید زندگی و دنیا اینجوری نیس که منحصرش کنیددبه یک شخص خاص که ...

اصلا کسی ب چشمم نمیاد هنوز دارم باخاطراتش زندگی میکنم

کاش واقعا دلیل داشت این رفتن بی دلیلش ک منو از پا دراورده

بگو خدایا هرکسی هرکاری با من وزندگیم کرد واگذارش میکنم به خودت جوابشو بده شما هم حالا حالاها باید بگذره تا بتونی با نبودنش کنار بیای

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نمیدونم چطور باید کنار بیام اون چطور کنار اومده ینی هیچ خاطره خوشی بامن نداشته گوشه دلش ک دلتنگ بشه

عزیزم حتما داشته

شاید مادرش با دعا جادو یه کاری کرده

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم چطور باید کنار بیام اون چطور کنار اومده ینی هیچ خاطره خوشی بامن نداشته گوشه دلش ک دلتنگ بشه

چن سالته ؟چن سالشه؟از بعد جدایی دیگه باهم حرف نزدید؟رودرو نشدید؟اگه شدید واکنش هردوتون چی بود؟

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر