2777
2789
عنوان

فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست
ی سخته چون‌ دوست داشتم الان از مرحله دوست داشتن رسیدم ب جنون اینکه برگرده من بگم نمیخامش…. ن اصلا نم ...

خیلییییی زیاد درکت میکنم

من یکیو میخاستم دوس بودیم همه چی اوکی بود واس نامزدی 

یهو گف خیانت کردم با گریه یهو رف

یهو اصن نفهمیدم چیشد خیلیی سختی کشیدم تا اط ذهنم بره خیلی زیاد 

الان ۲سال گذشته کمرنگ شده

واس توعم میشه میگزره 

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم شکست برات  اشکم اومد. فقط از خدا می‌خوام بهترین هارو برات بخواد زودتر  و  ا ...

فدات بشم ببخشید ک باعث ناراحتیت شدم حلالم کن اشکتو در اوردم دعاکن برگرده خواهش میکنم خونه مادر بزرگ مادریم اخه راستش بخای مامان بابام من خیلی بچه بودم از هم جداشدن وهردوشون ازدواج کردنو بچه دارن من نمیتونستم مزاحم زندگی اونا بشم

نگران نباش تقاص پس میده

نمیده گاهی ب حضور خدا شک میکنم فک میکنم خدا مث الیاس بلاکم کرده من ک جز الیاس دلخوشی نداشتم جراازم‌ گرفتش مگه چی کم گذاشتم گناهم چی بود

😞

گیلاس رو عکست منو یاده شوهرم انداخت من هروقت میخاستم خودمو براش لوس کنم گیلاس صداش میکردم اخه اسمش الیاسه اونم کلی ذوق میکردو میگف جان گیلاسم گیلاست ب فدات سیو کرده بودم تک گیلاس باغ زندگیم

گیلاس رو عکست منو یاده شوهرم انداخت من هروقت میخاستم خودمو براش لوس کنم گیلاس صداش میکردم اخه اسمش ا ...

عزیزم

نمیدونم چی بگم واقعا🥺

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

فدات بشم ببخشید ک باعث ناراحتیت شدم حلالم کن اشکتو در اوردم دعاکن برگرده خواهش میکنم خونه مادر بزرگ ...

نه خواهش میکنم  چشم حتماً ان شاءالله برگشتند به صراحت باشه و برگرده  فقط  سو ظن اگه داری به خدا  درستش کن  حکمت همه دست خداست خواهش میکنم کار بدتر نشه دیگه 

خدا مادربزرگم حفظ کنه