2777
2789
عنوان

فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست
ب هرکی یچیز میگه

کسی ک باهاش صمیمیه و معمولا بهش دروغ نمیگ رو واسطه کن

البته فراموشش کنی بهتره

میدونی ک دیگ حیا رفته از بینتون حرمتی نمونده 

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
نمیتونی از طریق واسطه  مص عمه ای کسی از زیر زبونش حرف بکشی؟

انقدر غرورمو له کرده ک دیگه حتی نمیخام از طریق واسطه بگوشش برسونن ک هنوز پیگیرشم ازطریق فامیل تنها جیزی ک دستم اومد اینکه هنوز مجدد داماد نشده بد جدایی منم زابطه مون باخانواده پدریم خیلی کمرنگ شد ناگفته نماند ک همشون شهرستانن،یه زمانیم خیلی پیگیرش بودم یخبراییم ب بقیه میرسوند ک بهم برسونن منم حالم گرفته میشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر غرورمو له کرده ک دیگه حتی نمیخام از طریق واسطه بگوشش برسونن ک هنوز پیگیرشم ازطریق فامیل تنها ج ...

هرچقد بیخبر باشی بهتره

اتفاقا خودت شاد نشون بده بزا بفهمه چیو از دس داده

و مطمعن باش ی روزی پشیمون میشه

ایشالع نفر بعدی زندگیت ی ادمی باشه ک خنده بیاره رو لبت

کلا سعی کن ب هیچ خاطره ای فک نکنی

همین بکگراند گوشیت خودش نمیزاره فراموش کنی

اول ت باید برای فراموشی قدم برداری حتما تا فراموش کنی

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
اتفاقا خیلی عتقاد شدید داشت ب اینجور چیزا خیلی چیزا ازش دیدم یادم میاد ک ب سگ ی کاغذایی میداد

اگه واقعا اینجور باشه خدا نگذره ازش

واقعا درک نمیکنم یعنی یه آدم خوشبختی بچشو نمیتونه ببینه

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

چن سالته ؟چن سالشه؟از بعد جدایی دیگه باهم حرف نزدید؟رودرو نشدید؟اگه شدید واکنش هردوتون چی بود؟

من متولد ۷۹ اون ۲۵ چرا اوایلش به استوریای هم واکنش نشون میدادم استوری میزاشتم غیرتی میشد میگف فقط ب عنوان دختر عمو ناموسم حساب میشی نزار عکس ازخودت،قبل طلاقم چون اون اصرار داشت ک جداشیم منم گفتم ب ی شرط جداشیم  ک برای اخرین بارببینمت اونم قبول کرد اما انقدرسرد بد رفتار کرد ک نگم انگار هفت پشت غریبه بودم بد اون قرار دیدن رفتاراش راضی ب طلاق شدم

کسی ک باهاش صمیمیه و معمولا بهش دروغ نمیگ رو واسطه کن البته فراموشش کنی بهتره میدونی ک دیگ حیا رفت ...

کسی ک‌ واقعا باهاش صمیمیه داداشه ک اونم اصلا جوابمو نمیده

دلم شکست برات  اشکم اومد. فقط از خدا می‌خوام بهترین هارو برات بخواد زودتر  و  از ته قلب خوشبختی هر روز بچشید فقط خدارو شکر کن که. ۵ سال کنار عشقت بودی  

راستی الان کجا زندگی می‌کنی پیش کی

هرچقد بیخبر باشی بهتره اتفاقا خودت شاد نشون بده بزا بفهمه چیو از دس داده و مطمعن باش ی روزی پشیمون ...

ی سخته چون‌ دوست داشتم الان از مرحله دوست داشتن رسیدم ب جنون اینکه برگرده من بگم نمیخامش…. ن اصلا نمیخام ادم جدیدی وارد زندگیم بشه