سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. یه هو دو هفته خبری ازش نبود و وقتی برگشت گفت ازدواج کرده. ماتم برد. شمارشم عوض کرد.
افسرده شدم. ناراحتم. نمی تونم از فکرش بیرون بیام. فکر می کنم برم در خونش. تو تلگرام پیام دادم بهش که خیلی نامردی و بی معرفت. خوند و جواب نداد. نوشتم آهم تو رو می گیره. جواب نداد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
می گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم. برای همین ازدواج کردم. چون یه بار هم قبلا ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته. بعد ده سال ازدواج کرد. قبلا که زن داشت به زنش خیانت کرده بود و چند سال با یکی بوده. اما نمی دونم چی شد بعد دو ماه یهو زنگ نزد دیگه. نمی دونم اصلا جواب پیاممو نمی ده. فراموشم کرده؟
می گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم. برای همین ازدواج کردم. چون یه بار هم قبلا ازدواج کرده بوده و ط ...
به هر دلیلی تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه. شاید خانومش فهمیده یا خودش تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه یا سرش شلوغه و وقتی خلوت شه باز زنگ بزنه. در هر صورت تو دیگه راه های ارتباطی باهاشو قطع کن بلاک کن یا خطتو عوض کن مطمئن باش اون تاوان دل شکسته تو رو پس میده. کاملا درکت میکنم. الان حالت بده ولی کاری کن که بهتر شی. قدم بزن، کتاب بخون گریه کن. افکارتو بنویس تا ذهنت خالی شه. و فقط بسپار به گذر زمان حالت خوب میشه و متوجه میشی چقد خوشبختی که رفت
به هر دلیلی تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه. شاید خانومش فهمیده یا خودش تصمیم گرفته که دیگه این کا ...
تو پیامم بهش گفتم اشکای من همیشه باهاته. گفتم آه من می گیرت. ولی اصلا حتی جواب نداد. یعنی ممکنه این خط رو به یکی دیگه داده باشه.
من می خام فراموش کنم نمیشه. همش میاد تو ذهنم. وقتی باشگاه می رم. وقتی سرکار می رم. وقتی می خوام به بخوابم. پیام دادم خوش بحالت که انقد راحتی و دلتنگ نمی شی
آخه چرا حتی یه جواب نمی ده. حتی نمی گه برو. هیچی. سواله برام. اینقد غریبه شده باهام؟
ببین من دقیقا یه تجربه مشابه شما داشتم ولی خب با یه تفاوتایی... دقیقا من وقتی فهمیدم ازدواج کرده یه روز از روی هیجان پیام دادم اون سریع جواب داد وای بعدش دیوونه شده بودم که چرا اصلا پیام دادم؟ چرا خودمو کوچیک کردم؟ بعد شما الان منتظری اون بهت بگه بروو؟ کجا بری؟ مگه منتظر اونی؟ اگه خیلی حالت بده برو پیش یه روان شناس یه تکنیکایی بده که زودتر کنار بیای. ولی بعد یکسال کم کم اوکی میشی