2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 24 پست
ب همین راحتی. پس من چی. منی که احساسمو گذاشتم. نمی شه راحت رد شد. تا دو ماه بعد ازدواجش زنگ می زد به ...

زنگ میزد چی میگفت؟ اصلا چرا جواب میدادی؟ آدم انقد نامرد ارزش جواب دادنم نداره

ده سال باهات بوده اینجوری رفته 

واقعا اینا انسان نیستن

پس براش مهم نبودی بیشتر وابستگی بوده

شاید دیده زنش مشکوک شده دیگه قطع ارتباط شده

چ آدم کثیفی بنظرم اگه دنبالت هم اومد تو ازش فرار کن آدم نبوده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بکش کنار  اون زن داره  زندگیه اون زنو خراب نکن

کی خواست زندگی خراب کنه. چی می گی

زندگی من چی. زندگی من که چند ماهه خراب شده چی. منی که این همه سال بودم و بی رحمانه ول کرد چی. نه. اون باید تاوان بده. 

زنگ میزد چی میگفت؟ اصلا چرا جواب میدادی؟ آدم انقد نامرد ارزش جواب دادنم نداره

می گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم. برای همین ازدواج کردم. چون یه بار هم قبلا ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته. بعد ده سال ازدواج کرد. قبلا که زن داشت به زنش خیانت کرده بود و چند سال با یکی بوده. اما نمی دونم چی شد بعد دو ماه یهو زنگ نزد دیگه. نمی دونم اصلا جواب پیاممو نمی ده. فراموشم کرده؟ 

می گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم. برای همین ازدواج کردم. چون یه بار هم قبلا ازدواج کرده بوده و ط ...

به هر دلیلی تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه. شاید خانومش فهمیده یا خودش تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه یا سرش شلوغه و وقتی خلوت شه باز زنگ بزنه‌. در هر صورت تو دیگه راه های ارتباطی باهاشو قطع کن بلاک کن یا خطتو عوض کن مطمئن باش اون تاوان دل شکسته تو رو پس میده. کاملا درکت میکنم. الان حالت بده ولی کاری کن که بهتر شی. قدم بزن، کتاب بخون گریه کن. افکارتو بنویس تا ذهنت خالی شه. و فقط بسپار به گذر زمان حالت خوب میشه و متوجه میشی چقد خوشبختی که رفت

به هر دلیلی تصمیم گرفته که دیگه این کارو نکنه. شاید خانومش فهمیده یا خودش تصمیم گرفته که دیگه این کا ...

تو پیامم بهش گفتم اشکای من همیشه باهاته. گفتم آه من می گیرت. ولی اصلا حتی جواب نداد. یعنی ممکنه این خط رو به یکی دیگه داده باشه. 

من می خام فراموش کنم نمیشه. همش میاد تو ذهنم. وقتی باشگاه می رم. وقتی سرکار می رم. وقتی می خوام به بخوابم. پیام  دادم خوش بحالت که انقد راحتی و دلتنگ نمی شی 

آخه چرا حتی یه جواب نمی ده. حتی نمی گه برو. هیچی. سواله برام. اینقد غریبه شده باهام؟ 

ببین من دقیقا یه تجربه مشابه شما داشتم ولی خب با یه تفاوتایی... دقیقا من وقتی فهمیدم ازدواج کرده یه روز از روی هیجان پیام دادم اون سریع جواب داد وای بعدش دیوونه شده بودم که چرا اصلا پیام دادم؟ چرا خودمو کوچیک کردم؟ بعد شما الان منتظری اون بهت بگه بروو؟ کجا بری؟ مگه منتظر اونی؟ اگه خیلی حالت بده برو پیش یه روان شناس یه تکنیکایی بده که زودتر کنار بیای. ولی بعد یکسال کم کم اوکی میشی