2777
2789
عنوان

معلم داریم؟؟؟

249 بازدید | 16 پست

دوستانی که فرهنگیان هستید میشه بیابد بگید از شغلتون راضی اید یانه؟ من معلم زبانم میخوام دوباره کنکور زبان بدم ایندفعه برای فرهنگیان که شغلم رسمی باشه اما نمیدونم فرهنگیان چه جوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان خوبه ولی مدرسه افتضاحه.

جای احترام و ادب توی آموزش و پرورش خیلی خالیه.

من امسال سال اولمه هم مدیر و هم دانش آموزای بسیار گستاخ و بی ادبی داریم.

من که فقط سعی میکنم طوری رفتار کنم که احترام حفظ بشه و زیر سوال نرم. همین

فرهنگیان خوبه ولی مدرسه افتضاحه. جای احترام و ادب توی آموزش و پرورش خیلی خالیه.  من امس ...

بله درسته ولی شماباید درست کنی به عنوان یه معلم بچه ها رو به مدیر هم میتونی بگی رفتاراش رو تغییر بده ما سال دهم مجبور شدیم دو کلاس باهم قاطی بشیم وچند نفربه کلاس اضافه شدن خیلی بی ادب بودن واقعا خیییییییلی 

معلم ما یه جوری تغییرشون داد که نگم یعنی سعی کنین شما هم درست رفتارکردن ادب و... رو به بچه ها یاد بدین 

بله درسته ولی شماباید درست کنی به عنوان یه معلم بچه ها رو به مدیر هم میتونی بگی رفتاراش رو تغییر بده ...

من فقط با رفتارم میتونم بهشون آموزش بدم.

اتفاقاً چند تا از بچه ها بهم گفتن شما خیلی به ما احترام می‌ذاری باید دبیر ادبیات می‌شدی.

ولی برای مدیر واقعاً کاری از من برنمیاد. ۳۴ سال داره خدمت می‌کنه و امسال هم سال آخرشه

من فقط با رفتارم میتونم بهشون آموزش بدم. اتفاقاً چند تا از بچه ها بهم گفتن شما خیلی به ما احترام می ...

عالیه بهتون تبریک میگم و ممنون 

اون نفهمه کاریش نمیشه کرد گمشه بره ازدستش راحت بشین

عالیه بهتون تبریک میگم و ممنون  اون نفهمه کاریش نمیشه کرد گمشه بره ازدستش راحت بشین

ممنونم از شما. ولی خب در کل خیلی اذیت کنندس محیطش.

چون اداره هم که میریم و کار داریم خیلی رفتارهای زننده انجام میدن.

البته رئیس آموزش و پرورش و معاونین خوبن، اما کارمندا اصلاً درست رفتار نمیکنن.