دوستانی که فرهنگیان هستید میشه بیابد بگید از شغلتون راضی اید یانه؟ من معلم زبانم میخوام دوباره کنکور زبان بدم ایندفعه برای فرهنگیان که شغلم رسمی باشه اما نمیدونم فرهنگیان چه جوره
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
فرهنگیان خوبه ولی مدرسه افتضاحه. جای احترام و ادب توی آموزش و پرورش خیلی خالیه. من امس ...
بله درسته ولی شماباید درست کنی به عنوان یه معلم بچه ها رو به مدیر هم میتونی بگی رفتاراش رو تغییر بده ما سال دهم مجبور شدیم دو کلاس باهم قاطی بشیم وچند نفربه کلاس اضافه شدن خیلی بی ادب بودن واقعا خیییییییلی
معلم ما یه جوری تغییرشون داد که نگم یعنی سعی کنین شما هم درست رفتارکردن ادب و... رو به بچه ها یاد بدین