2777
2789
عنوان

سایت های کلاهبردار لاغری

5497 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش از چند سایت خرید قرص لاغری داشتم همشون فیک و تقلبی برام فرستادن خواستم قبل از خرید آگاه باشین پولتون هدر نره 

الماس طب 

لاغری طب  

کیمیا طب 

بقیه سایت های دیگه را نمیدونم اما این  سه سایت تجربه خرید داشتم خواستم به اشتراک بزارم که کلاهبردار هستن و با خیال راحت پول مردم را چپاول میکنن 

از مشکل مردم سوئ استفاده میکنن عزیزم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پیج تو اینستا دیدم که اونا هم پودر برای لاغری و ...داشتن یه همچین پکیج هایی داشتن ولی گفتن سیب سلامت داره و زیر نظر جهاد دانشگاهی هستش و برام عکسای مجوز بهداشتی و اینارو فرستاد ولی بازم نمیتونم اعتماد کنم 

من یه پیج تو اینستا دیدم که اونا هم پودر برای لاغری و ...داشتن یه همچین پکیج هایی داشتن ولی گفتن سیب ...

این پودر های لاغری و به قول خودشون پکیج هم نمیشه اعتماد کرد یکی از اشناهامون استفاده کرد و اصلا نتیجه ای ندید مرتب هم باید ازشون خرید کنی تو پودر هم واقعا معلوم نیست چیا هست من که به شخصه از این پکیج ها اصلا نمیخرم

دوستان واقعا سایت های جعلی و کلاهبردار را معرفی کنین تا هر بنده خدایی پولش هدر نره یا سلامتیش به خطر نیوفته من کپسول های فیک را یکبار هم مصرف نکردم و همه را ریختم دور خدا لعنتشون کنه اینقدر تو مجازی جولان میدن و بعضا هم  قانونا جولشونو نمیگیرن باز از سایت دیگری اقدام میکنن  

دوستان سلام..برای اطلاع و آگاهی عزیزان میگم سایت لاغری طب سایت کلاهبرداری  هستش و پولمو بردند و هیچ قرصی ارسال نکردند و بعد از ۱۲ روز جواب های سربالا و آخرشم هیچ که من تصمیم گرفتم در تمام سایتها لاغری طب رو بگم که متقلب هست و کسی مثل من گول سایشونو نخوره