2777
2789
عنوان

سایت های کلاهبردار لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 5513 بازدید | 28 پست
دوستان سلام..برای اطلاع و آگاهی عزیزان میگم سایت لاغری طب سایت کلاهبرداری  هستش و پولمو بردند و ...

سلام عزیز بله کاملا درست گفتی منم از لاغری طب خرید کردم دیدم واتس آپ همون مشاوره الماس طب هست زیاد حساس نشدم فکر کردم ایندفعه اصل میدن که باز هم متاسفانه تقلبی فرستادن خدا در این ماه مبارک ازشون نگذره که پول مردم رو به این راحتی میخورن و ترسی از عاقبت شومشون ندارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز بله کاملا درست گفتی منم از لاغری طب خرید کردم دیدم واتس آپ همون مشاوره الماس طب هست زیاد ح ...

سلام عزیزم قرص لاغری رزبری اصلشو میدونی کجا دارن ؟

من خودم قرص های دیگ  اصل گرفتم ۳۰تا کم کردم ولی رزبری تموم کرده 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

سایت لاغری طب یا همون لاغری شاپ افتضاح بود افتضاح.سرتاپا کلاه بردارین.من قرص گلوریا ازشون خریدم وقتی به دستم رسید دیدم نه کد ریجستری داره نه درب محصول اصل بود و کپسول ها کاملا دست ساز!بهشون گفتم گفتن نه سری جدید گلوریاست!منم گول خوردم 1 دونشو فقط خوردم پدرم دراومد.سرم گیج رفت بی قرار شده بودم دهانم بسیار خشک شده بود و مطمعنم که توش یا آمفتامین زیادی بود یا متاآمتامین(شیشه).امیدوارم خدا ازشون نگذره!!هم 400 هزار تومان پولم رفت هم نزدیک بود سلامتیمو از دست بدم..خلاصه که جعبه قرص رو با حرص از پنجره اتاقم انداختم بیرون.من  خواهرانه توصیه میکنم اگر می خواین داروی مکمل لاغری یا چاقی استفاده کنید حتما از داروخانه های معتبر باشه که مجوز سازمان غذا و دارو رو دارن.

منم از شیما حسینیان بیشتر از یک میلیون قرص و ژل لاغری خرید کردم ولی الان یک ماهه میگذره که پولو گرفتن و برام نفرستادن، ولی من قطعا میرم پلیس فتا شکایت میکنم تا دیگه کسی متضرر نشه و بساط این کلاهبردارم جمع بشه

سایت لاغری طب یا همون لاغری شاپ افتضاح بود افتضاح.سرتاپا کلاه بردارین.من قرص گلوریا ازشون خریدم وقتی ...

خدا خیرتون بده که اطلاع دادید من در حال تحقیق بودم 

کلا هر چی تو سایت ها تبلیغ میکنه دروغه 

منم از نی نی سایت یک خانمی رو معرفی کرده بودن ازش آلفا خریدم فیک بود تازه اعتراض کردن ناراحتم شدن ازم 🤣

شکر خدای مهربانم بابت تمام خوبی هاش❤❤❤

من چند دوره پشن فروت ودیاموند گرفتم به مرگ خودم بجان دخترم نیم کیلو هم کم نکردم اشتهامم کم نکرد حیف ب پولم حرومشون باضه انشالله نتونن بخورن دوستم هم از اون پیج گرفت اونم کم نکرد حرومشون 

از سایت وپیج کیمی طب کیمیا طب گرفته بودم 

سایت لاغری شاپ همون الماس لاغری هم کلاهبردارن من  دوتامکمل سفارش دادم یک میلیون ونهصد تومان بعداز یکماه کلی بهم فوش دادن وبی احترامی وتوهین آخرشم دوتامکمل اشتباه اونم بدون پلمپ برام فرستادن دیگه هم جوابمو ندادن منم چون پلمپ نبودن و هرآشغالی میشدتوجعبه ریخت دوتاشوانداختم سطل آشغال

دوستان سلام..برای اطلاع و آگاهی عزیزان میگم سایت لاغری طب سایت کلاهبرداری هستش و پولمو بردند و هیچ ...

سایت لاغری شاپ هم کلاهبردارن بعدازیکماه پیگیری دوتامکمل دیکه اونم فیک وبدون پلمپ برامن فرستادن وکلی فوشم دادن وبلاکم کردن

دوستان واقعا سایت های جعلی را معرفی کنین تا هر بنده خدایی پولش هدر نره یا سلامتیش به خطر ...

سلام دوستان من چند وقت پیش از چند سایت خرید قرص لاغری داشتم همشون فیک و تقلبی برام فرستادن خواستم قبل از خرید آگاه باشین پولتون هدر نره

الماس طب

لاغری طب

هم بی ادب هستن هم پولت رو بالا میکشن

2790
2778
2791
2779
2792