دوستان سلام..برای اطلاع و آگاهی عزیزان میگم سایت لاغری طب سایت کلاهبرداری هستش و پولمو بردند و ...
سلام عزیز بله کاملا درست گفتی منم از لاغری طب خرید کردم دیدم واتس آپ همون مشاوره الماس طب هست زیاد حساس نشدم فکر کردم ایندفعه اصل میدن که باز هم متاسفانه تقلبی فرستادن خدا در این ماه مبارک ازشون نگذره که پول مردم رو به این راحتی میخورن و ترسی از عاقبت شومشون ندارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سایت لاغری طب یا همون لاغری شاپ افتضاح بود افتضاح.سرتاپا کلاه بردارین.من قرص گلوریا ازشون خریدم وقتی به دستم رسید دیدم نه کد ریجستری داره نه درب محصول اصل بود و کپسول ها کاملا دست ساز!بهشون گفتم گفتن نه سری جدید گلوریاست!منم گول خوردم 1 دونشو فقط خوردم پدرم دراومد.سرم گیج رفت بی قرار شده بودم دهانم بسیار خشک شده بود و مطمعنم که توش یا آمفتامین زیادی بود یا متاآمتامین(شیشه).امیدوارم خدا ازشون نگذره!!هم 400 هزار تومان پولم رفت هم نزدیک بود سلامتیمو از دست بدم..خلاصه که جعبه قرص رو با حرص از پنجره اتاقم انداختم بیرون.من خواهرانه توصیه میکنم اگر می خواین داروی مکمل لاغری یا چاقی استفاده کنید حتما از داروخانه های معتبر باشه که مجوز سازمان غذا و دارو رو دارن.
منم از شیما حسینیان بیشتر از یک میلیون قرص و ژل لاغری خرید کردم ولی الان یک ماهه میگذره که پولو گرفتن و برام نفرستادن، ولی من قطعا میرم پلیس فتا شکایت میکنم تا دیگه کسی متضرر نشه و بساط این کلاهبردارم جمع بشه
من چند دوره پشن فروت ودیاموند گرفتم به مرگ خودم بجان دخترم نیم کیلو هم کم نکردم اشتهامم کم نکرد حیف ب پولم حرومشون باضه انشالله نتونن بخورن دوستم هم از اون پیج گرفت اونم کم نکرد حرومشون