2777
2789
من تقریبا همه غذاها و دوست دارم فقط میگو نخوردم تا حالا نمیدونم چرا چندشم میشه

انقدر خوشمزس اگه کاربلدش بپزه 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

همه غذاهارو دوس دارم

جز اردک و غاز و فسنجون و میرزا قاسمی و کلا غذاهای شمالی رو ندوس

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کله پاچه،میگو،کوکوسبزی،اکثر غذاهای دریایی بجز ماهی

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

کله پاچه و کلا باقی مخلفاتش

کشک بادمجون و کشک کدو

جیگر به خصوص کبابی

تاس کباب با مرغ 

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

انقدر خوشمزس اگه کاربلدش بپزه 

نخوردم تا حالا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وای چه بد غذا

سیرابی انواع غذای دریایی رو یادم رفت بگم.کدو هم

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من همه چی میخورم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آلبالو پلو  آجیل پلو خورشت خلال  ابن غذاهایی ک توش آجیل داشته باشه

حق. امضات چه قشنگه

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات