2777
2789
کوکو سبزی  نمیدونم کی اختراعش کرده،اخه تخم مرغ با سبزی     ینی چیییییییییییی

جررر کوکو سبزی زیاد بدشون میاد😂

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 

از هیچ غذایی بدم نمی یاد فقط سینه مرغ رو نمی تونم بخورم یعنی دوست ندارم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از هیچ غذایی بدم نمی یاد فقط سینه مرغ رو نمی تونم بخورم یعنی دوست ندارم

اره یهجوریه

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 

بلغور متنفر بودم الان سعی کردم حداقل بهش خنثی باشم و سالوماهی ک مامانم میپزه بخورم 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚