2777
2789
عنوان

تایید طلبی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 68 پست
به خودم قول دادم سکوت کنم حرف نزنم من کوتاه بیام تا هم اعصاب خودم آروم باشه هم ادامه دار نشه بحث ولی ...

خب گوش به حرف نمیدید گفتم بنویسید همین رفتار شما ممکنه از روی خسارت زدن باشه یا انتقام .... این که ما مینویسیم میدونم خیلی سخته یه جوری اینه هست که خودمون توش میبینیم

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

سلام ممنون بابت مطالب مفیدتون

راستش من خیلی به رفتار و گفتار دیگران توجه میکنم و ریز میشم رو رفتارشون‌‌،اینم یه جور مهر طلبیه؟

مثلا دیروز بعد از چند ماه که از خواهرشوهرم خبر نداشتم گفتم زنگ بزنم احوال پرسی ،ولی فکر میکنم آنچنان که باید تحویل نگرفت،،،نمیدونم شاید من اینجور برداشت کردم 

از دیروز تا حالا یه جور دپرسم‌انگار،،، میگم کاش زنگ نزده بودم‌‌‌اصلا🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون بابت مطالب مفیدتون راستش من خیلی به رفتار و گفتار دیگران توجه میکنم و ریز میشم رو رفتارش ...

سلام همه ما نواقصی داریم که اذیتمون میکنند الان دو سه نقص روی این رفتار شما فعاله یکی کنترل گری ترس تایید طلبی جستجوگری بخاطر همین امروز حالت بده اگر با عشق و کمک به خودت احوال پرسی میکردی امروز حالت بد نمیشد عشق باید صادقانه و بی توقع باشه نمیدونم منظورمو تونستم برسونم

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
بله متوجه منظورتون شدم ممنون  حالا چکار کنم که این اخلاق رو درست کنم ؟؟

کلی میگم توی رنجش ها باید بپذیریم هم خودمون هم اون طرف رو اگر ما مقصریم جبران خسارت کنیم اگر اون مقصره به عنوان یه مریض درکش کنیم و براش دعا کنیم ببخشیمش

توی ترسها سهم رو رعایت میکنیم و بقیه اشو بع خدا میسپاریم خودمحوری نمیکنیم و دنبال نتیجع دلخواهمون نیستیم و هر نتیجه ای شد خواست خداوند بوده

در مورد نواقص هم مثل من دروغگو ام جلوش میشه صداقت یا خود محورم میشه خدا محور یا غرور مخالفش میشه فروتنی ما همه اینا رو داریم باید نواقص بنویسید و ببینید از کدوماش میخواهی استفاده کنی

ممنون از توضیحتون🙏

شما همونی که معده عمل کردید؟

آقا امیر علی من ی مشکل خیییلی بزرگ دارم که تا الان نتونستم به کسی بگم چون خجالت میکشم و از شماتت میترسم 

ولی واقعا زندگی من رو تحت تاثیر قرار داده و معنویاتم‌رو زیر سوال برده 

امیدوارم شما بتونید‌کمکم‌کنید

من از دوران مجردی به یکی از پسرهای‌فامیل خیلی علاقه داشتم و روز و شب به فکرش بودم 

البته بدون اینکه بروز بدم این علاقه م رو،البته اون آقا هم کلا شاید سالی یکبار هم رو میدیم و در حد سلام و علیک 

و من از ایشون هیچ گونه عکس العملی مبنی بر علاقه شون به خودم ندیدم ولی نمیدونم چرا من دوستش داشتم شاید چون ویژگی ظاهریش‌‌اونی‌بود‌که‌من میخواستم‌ویکی‌هم‌شوخ‌طبعیش‌

اینم بگم ظاهرش‌همه‌پسند نیست اصلا‌ولی توسلیقه‌ی منه

حالا با اینکه من الان ۱۶ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم نمیتونم فراموشش کنم با اینکه هیچ وقت هیچی هم ندیدم از این آقا ،ولی نمیتونم از ذهنم بیرونش‌کنم 

از خودم متنفر میشم از خدای خودم خجالت زده هستم ولی نمیدونم چکار کنم 

شاید باورتون‌نشه‌خیلی اخلاق های بدی داره وخیلی از فامیلمان ازش بدشون‌میاد منم خیلی تو دلم بهش فحش میدم ولی بازم از ذهنم بیرون نمیره که نمیره 

در ضمن ایشون با ۴۷ سال سن هنوز ازدواج نکردن

خواهش میکنم یه راهی نشونم بدین خلاص شم😔

آقا امیر علی من ی مشکل خیییلی بزرگ دارم که تا الان نتونستم به کسی بگم چون خجالت میکشم و از شماتت میت ...

بزارید الان تمرکز ندارم اخر شب ج میدم این یه نوع وابستگیه و یجور میخواهی متفاوت باشی حالا اخر شب توصیح میدم

چشم می‌نویسم  منظور حرفای خودمو برا خودم بنویسم با یه نامه برای خدا باشه؟

یک بار گفتم قبلا

موضوع باید مشخص باشه 

صداقت با خودت 

و اینکه به حاشیه نری تو‌نوشتن 

و اینکه ما انشا نمیخواهیم هر چیزی که به ذهنت در مورد او موضوع بنویس حتی یه کلمه فحش باشه ببینیم چی میشه 

آقا امیر علی من ی مشکل خیییلی بزرگ دارم که تا الان نتونستم به کسی بگم چون خجالت میکشم و از شماتت میت ...

سلام درخواست دادم جواب بدید پی وی متشکرم چند تا سوال داشتم برای مشخص شدن موضوع 

با خوندن این تاپیک چقدر بیشتر لذت بردم از اینکه خودم برای خودم  هدیه ی روز زن خریدم.فردا هم قراره مبلغی رو که بعنوان هدیه گرفتم به کارتش برگردونم.چون حس میکنم از روی اجبار و وظیفه این کارو کرد.منم گدا نیستم.