2777
2789
عنوان

تایید طلبی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 68 پست
سلام همین که فهمیدید خودش نصف راه رفتید این نقص از درون شماست چون خودتون دوست ندارید همش دوست دارید ...

سلام دقیقا همینطوره  خودمو دوست ندارم

احساس پوچی و به دردنخور بودن میکنم

کلا روحی داغونم 

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دقیقا همینطوره  خودمو دوست ندارم احساس پوچی و به دردنخور بودن میکنم کلا روحی داغونم  ...

پشنهاد من اینکه روی توانایی هات کار کن لیست کن و اونا رو بها بده بعد اونایی که نصف و نیمه توانایی داری  و بقیه رو رها کن

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
دقیقااا همه میگن خودمم میدونم اعتماد به نفس و عزت نفس اصلااا ندارم فکر میکنم همه از من بهتر وباهوش ...

بنظر من تو زمینه هایی که علاقه داری شروع به فعالیت کن 

تو هر کدومش که این استعداد داشته باشی مشخص میشه و بعداً همونو در پیش بگیر 

اینجوری اعتماد به نفس میگیری 

خواهشاً هر کاری که بهت حس و حال خوبم میده انجام بده 

اگه با شاغل بودن حس خوبی میگیری پس شاغل شو 

وقتی پیر میشی نذار حسرت کارایی که نکردی به دلت بمونه

سلام دقیقا همینطوره  خودمو دوست ندارم احساس پوچی و به دردنخور بودن میکنم کلا روحی داغونم  ...

اینها ریشه در کوذکی داره چون همش پدرمادر ما جلوی توانایی ما ایستادن و زدن تو سرمون

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
بنظر من تو زمینه هایی که علاقه داری شروع به فعالیت کن  تو هر کدومش که این استعداد داشته باشی م ...

درسته .فکر میکنم هیچی مثل شاغل بودن بهم اعتمادبنفس نمیده  چون کلاسای مختلف میرم

اینها ریشه در کوذکی داره چون همش پدرمادر ما جلوی توانایی ما ایستادن و زدن تو سرمون

دقیقا همیشه طرف بچه های مردم بودن و هستن

همیشه حق با بقیه بود

دقیقا همیشه طرف بچه های مردم بودن و هستن همیشه حق با بقیه بود

حالا از اون کودک سرزنش شده و محروم شده و تو سری خور بودن باید برزگ بشیم و ببینیم چطوری میتونیم به خودمون کمک کنیم

تایید خود با خودپسندی و خودخواهی فرق داره 

رضایت خود یعنی اینکه مثلا من اشپزیم خوبه خودمو باور دارم که خوبم اینجا منتظر نمیشم دیگران نظر بدن و اگر هم نظر دادن چه مثبت چه منفی برام اهمیت نداره چون تواتایی خودمو در اشپزی میدونم 

سلام ممنونم عالی بود 🌹  مرسی بابت تگ خیلی مفید بود🙏🌹

روابط تو خونه خوب شد؟؟

متاسفانه از سکوته من داره سواستفاده میشه  ولی با این متنا که میخونم خودم آروم تر میشم  ...

تعریف کن ببینیم مشکل کجاست