2777
2789
عنوان

تایید طلبی....

1393 بازدید | 68 پست

*رضایت ازخود*

اکثر ما میخواهیم که مورد علاقه همه باشیم .

میخواهیم دیگران فکر کنند شخصی خونگرم،مهربان و دوست داشتنی هستیم.

اغلب ما پذیرش و تایید دیگران را میخواهیم.

از دوران کودکی بعضی از ما کوشیده ایم تا تایید دیگران را بدست اوریم ،سعی داشتیم کاری کنیم دیگران ما را دوست داشته باشند و نظر خوبی نسبت ب ما داشته باشند. 

شاید میترسیدیم اگر دیگران رفتارمان را تایید نکنند رهایمان سازند.

شاید دنبال تایید کسانی هستیم ک نمیتوانند چنان کاری کنند .احتمالا نمیدانیم که همین حالا دوست داشتنی هستیم و *می‌توانیم بیاموزیم ک خود را تایید کنیم*.

برای زندگی شادمان ،زندگی به گونه دلخواه نیروی بیکران هستی و زندگی ب گونه ای ک با عالم هستی هماهنگ است، لازم است نیاز شدید خود ب تایید را رها کنیم.

این نیازهای برآورده نشده برای تایید و محبت دیگران در گذشته ،در زمان حال باعث میشود تا دیگران بتوانند ما را کنترل کنند. ممکن است این نیازها مانع شوند به نفع خود رفتار کنیم و به خویش پایبند باشیم.

ما میتوانیم خود را تایید کنیم.بالاخره آن تنها تاییدی است ک اهمیت دارد.

نتیجه:

*امروز نیازم ب تایید و محبت دیگران را رها میکنم.این نیازها را با گونه ای دیگر یعنی احتیاج ب تایید و محبت توسط خویش عوض میکنم.

از انجام این عمل لذت میبرم.وقتی با خود صادق هستم، افرادی ک برایم مهم هستند و همچنین خودم، ب من احترام خواهند گذاشت.*

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

سلام خدمت شما دوست عزیز 

ریشه یابی مسائل خیلی مهم تر از پاک کردن صورت مسئله است 

اول ریشه تائید طلبی باید پیدا بشه و اون از بین بره تا ظاهر قضیه و نشانه اش که به صورت تایید طلبی ظاهر شده از بین برع

@اردی_بهشت۷۲   @نینیجان    

@جیگرطلاشم  

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خدمت شما دوست عزیز  ریشه یابی مسائل خیلی مهم تر از پاک کردن صورت مسئله است  اول ریش ...

تایید طلبی خودش یه ریشه از نواقص ماست

من خیلی مهرطلبم

اگه همسرم کمی بی محلی کنه ,من دادو بیدادو دعوای بد و بهانه گیری الکی میکنم

کاش میتونسم رهاش بزارم و اینقدر کنترلش نکنم

کلا در برابر بقیه هم همینطورم  رضایت بقیه برام مهم تر از خودمه

الان ک فهمیدم مهرطلبم  یکم بهترشدم ولی درمان نشدم😞

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
سلام خدمت شما دوست عزیز  ریشه یابی مسائل خیلی مهم تر از پاک کردن صورت مسئله است  اول ریش ...

هممون این شکلی نیستیم؟! 

واقعا کسی هست تایید دیگران و مردم براش مهم نباشه؟ 

بعید می‌دونم و اگرم چنین کسی وجود داره خوش به حالش 

میشه گفت خاص ترین آدم تو دنیا اونه

هممون این شکلی نیستیم؟!  واقعا کسی هست تایید دیگران و مردم براش مهم نباشه؟  بعید می‌دونم ...

چرا خیلی ادمای خودخواه یا متعادل وجود داره

و یکیم مثل من که فقط نظر دیگران براش مهمه

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
من خیلی مهرطلبم اگه همسرم کمی بی محلی کنه ,من دادو بیدادو دعوای بد و بهانه گیری الکی میکنم کاش میت ...

سلام همین که فهمیدید خودش نصف راه رفتید این نقص از درون شماست چون خودتون دوست ندارید همش دوست دارید خلاها رو دیگران براتون پر کنند حتی در قالب همسر که طبیعی ترین ارتباطه

هممون این شکلی نیستیم؟!  واقعا کسی هست تایید دیگران و مردم براش مهم نباشه؟  بعید می‌دونم ...

قرار نیست همیشه ۱۰۰ باشید اما اگر فهمیدیم باید رفعش کنیم که خود به ارامش میرسیم

چرا خیلی ادمای خودخواه یا متعادل وجود داره و یکیم مثل من که فقط نظر دیگران براش مهمه

فک نمیکنم 

خودخواهی با اینکه نظر دیگران برات مهم نباشه فرق داره 

خودخواهی از ذات بد میاد 

مهم نبودن نظر دیگران درباره خودت از اعتماد به خودته

اگه زیادن پس چرا حرف منفی مردم درباره رفتارشون یا ظاهرشون اعصابشون رو خورد میکنه؟ 

حقیقتا تا الان تو این مدت عمرم یه نفرم ندیدم این شکلی باشه

فک نمیکنم  خودخواهی با اینکه نظر دیگران برات مهم نباشه فرق داره  خودخواهی از ذات بد میاد ...

خودخواهی خودمحوری خود پسندی همش نقصه 

قرار نیست همیشه ۱۰۰ باشید اما اگر فهمیدیم باید رفعش کنیم که خود به ارامش میرسیم

آخه این حس یه نیازه 

متاسفانه یه نیازه 

چجوری باید رفع شه؟ با تایید خودم؟ 

فک نمیکنم تاثیر گذار باشه

نمی‌دونم رشته تحصیلی شما چیه تائید طلبی ریشه در کمبود عزت نفس داره 

ما اینجا بحثمون علمی و دانشگاهی نیست بحث تجربیه که مثلا خانم ماه اسمان نقصشو فهمیده و عاجز شده و میخواد خوب بشه حالا ما کسانی که این نقص داشتن به راهکار تجربی میپردازیم