2777
2789
عنوان

تایید طلبی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 68 پست
تا یه جایی ریشه در اجتماعی بودن ما داره اما در موارد جدی ریشه در عزت نفس داره 

درسته 

من خیلی دنبال همینم که اهمیت نظرات دیگران برام به صفر برسه 

اما نمی‌دونم چیکار کنم؟ 

متاسفانه عزت نفس و مهم نبودن نظر دیگران رابطه مستقیم دارن باهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه این حس یه نیازه  متاسفانه یه نیازه  چجوری باید رفع شه؟ با تایید خودم؟  فک نمیک ...

این متن میخواد بگه وه تایید بشی چه تایید نشی از طرف دیگران حالت بده دنبال یه حال قشنگتر بگرد با تایید خود با دوست داشتن خود برای اینکه به خودت اهمیت بدی ما دنبال تایید دیگران بودیم که خودشون هزاران نقص دارن

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
اوکی اما راهکار های تجربی برای همون اثر انگشت درست عمل می‌کنه نه تمام آدم ها

دیگه این دریاست هر کسی به قد اون ازتباطی که با اون تجربه میگیره ازش استفاده میکنه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
آخه این حس یه نیازه  متاسفانه یه نیازه  چجوری باید رفع شه؟ با تایید خودم؟  فک نمیک ...

با تائید خودت نه عزیزم 

با شناخت خودت 

با قبول همه بدی هات با قبول تمام خوبی هات 

خواهشاً درگیر روانشناسی زرد نشو 

این متن میخواد بگه وه تایید بشی چه تایید نشی از طرف دیگران حالت بده دنبال یه حال قشنگتر بگرد با تایی ...

خب مسئله اینه چطوری باشم که خودم خودمو تایید کنم؟ 

یا چطوری خودمو بیشتر دوست داشته باشم؟ 

بله جمله آخر حقیقت کاملا

دیگه این دریاست هر کسی به قد اون ازتباطی که با اون تجربه میگیره ازش استفاده میکنه

این باعث اختلال میشه دوست عزیزم 

من کلا با تایپ کردن مشکل دارم چون مغزم جلوتر از نوشتارم عمل می‌کنه از این جهت اجازه بدین همین جا این موضوع رو با این حرف تموم کنم 

ما آدما دریایی از مشکلات و مسائل هستیم راه حل درست برای شما زندگی دیگری رو از بین می‌بره چون شما مخاطب خاص ندارین 

و هر کسی بسته به عقاید سنت فرهنگ و دانش سن جنسیتش از حرف شما برداشت خواهد داشت 

امیدوارم متوجه حرف من شده باشین 

نوشته حرفای خوب خیلی قشنگیه از شما خیلی هم ممنونم 

اما توصیه کردنش به دیگران اشتباه 🤍

ممنون عزیزم  شما این کتابو خوندی و تاثیرش و دیدی؟  یا تعریفش رو شنیدی؟

عزیزم یکی از کتاب های عالی در زمینه روانشناسی عزت نفس هست 

در موارد بالاتر میتونین ۱۰ گام در عزت نفس رو بخونین اگر منفی نگری هم علاوه بر تائید طلبی دارین 

با تائید خودت نه عزیزم  با شناخت خودت  با قبول همه بدی هات با قبول تمام خوبی هات  ...

و حس میکنم ایده آلیست بودن زهر همین قضیه است 

و متاسفانه دنیا داره در مورد ظاهر و رفتارهای بی اهمیت به این سمت می‌ره دقیقا برعکس اصول اخلاقی که ذره ذره داره نابود میشه

درسته  من خیلی دنبال همینم که اهمیت نظرات دیگران برام به صفر برسه  اما نمی‌دونم چیکار کن ...

دقیقااا همه میگن خودمم میدونم اعتماد به نفس و عزت نفس اصلااا ندارم

فکر میکنم همه از من بهتر وباهوش ترن

نمیدونم چیکار کنم کتابم خوندم

خیلی دوست دارم با اعتماد به نفس باشم

همش فکر میکنم خیلی در نظر طرف مقابل احمقم‌  یا بچه م

قبلا که شاغل بودم خیلی بهتر شده بودم  اما الان شرایطشو ندارم

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
این باعث اختلال میشه دوست عزیزم  من کلا با تایپ کردن مشکل دارم چون مغزم جلوتر از نوشتارم عمل م ...

موفق باشی 

عزیزم یکی از کتاب های عالی در زمینه روانشناسی عزت نفس هست  در موارد بالاتر میتونین ۱۰ گام در ع ...

مرسی عزیز دل 🌹

عاشق کتاب های مفیدم 

عاشق دونستن اسامیشون و خوندنشون 

مرسی دوست عزیز 🙏🌹