2777
2789
عنوان

قنادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12866 بازدید | 67 پست
تهران جنوب شهرشم رونق داره بهتر از شهرستانه. یه سری چیزها هست که خیلی جاها نیست مثل این شیرینی رنگی ...

شیرینی فرانسه خیلی قدیمیه حتی افراد از مناطق دیگه اژانس میگیرن میرن از اونجا کیک و شیرینی تهیه میکنن من شاید ده سال دیگه بشم فرانسه با این قیمتا من قدرت اینو ندارم شیرینی بین خودمون پخش کنم مواد اولیه و حقوق کارگر و کرایه مغازه واقعا بالاس ماکارون هم لوازم و تحهیزات و بازاریابی خودشو میخواد از عهده من خارجه قدرت خرید مردمم خیلی اومده پایین مخصوصا من که توی ایستگاه تاکسی هستم عابرا همه کارگرن خلاصه با همه این نکات منفی درامد دارم شکر خدا بدهیامم کم کم روی برنامه پر کردم خلاصه اینکه الان همه لوازم واسه خودمه بجز یکی دوتا وام که اونم از پسش برمیام ولی خیلی امید ها و آرزوها داشتم فکر میکردم با قنادی و درامدش به همشون برسم ولی واقعا درامدم نسبت به قناد بودن کمه !!! یه قنادی میتونه ماهی حتی یک ملیاردم درامد داشته باشه حالا من میگم یک میلیارد واسه قنادی های قدیمی و با سابقه و با تجربه هست ولی خدایی دیگه قنادی معمولی ۱۰۰ ملیون درامد و راحت داره ولی من اگه حتی به درامد ۱۰۰ ملیون برسم بخدا یه بچه به سرپرستی میگیرم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بعضی قنادی ها حالت کافه هم دارن و نوشیدنی گرم مثل قهوه و سرد مثل آبمیوه هم دارن.اینم خیلی سرمایه نمی خواد اما به درآمد بیشتر کمک می کنه.حتی من اگه جات بودم پیتزاپیراشکی که خیلی ربط هم نداره تولید می کردم به فست فود های اطراف پخش می کردم.سعی کن چند تا درآمد کوچیک مثل اینهایی که گفتم به کارت اضافی کنی تا بتونی با رقیبت رقابت کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین باید مشتری بدوزی. وقتی میاد داخل با لبخند .بعد اوایل خب یکوچولو تخفیف بده . راه بیا دعوا نگیر . ...

وای خدا اگه فروشنده بودی این حرفو نمیزدی فکر میکنی همه مثل خودت جواب احترام و به احترام میدن؟؟؟ بعضیا مریضن روانین عقده ای هستن درگیرن اصلا دنبال دعوا میگیردن چون فکر میکنن منه فروشنده بهشون محتاجم بخدا ادما با هم خیلی فرق دارن ولی دیگه تجربم زیاد شده وقتی طرف وارد میشه یه لبخند زیر دارم تا ببینم جواب چی میشه اگه خوشرو باشه گرم میگیرم اگرم بره تو قیافه عادی رفنار میکنم 

شیرینی فرانسه خیلی قدیمیه حتی افراد از مناطق دیگه اژانس میگیرن میرن از اونجا کیک و شیرینی تهیه میکنن ...

بله مثال زدم مثل شیرینی فرانسه شدن قبلش یه ملک دویست میلیاردی می خواد حداقل.جسارتا چقدر سرمایه گذاشتید و چقدر درآمد دارید؟ البته اگه فضولی نیست.

پس تا جایی که می تونید قیمت رو رقابتی کنید مشتری زیاد داشته باشید

وای خدا اگه فروشنده بودی این حرفو نمیزدی فکر میکنی همه مثل خودت جواب احترام و به احترام میدن؟؟؟ بعضی ...

بودم. مغازه داشتم و روابط اجتماعیم صد درصد .🙈😍.تو باید زرنگ باشی مشتری رو با لبخند بفرسی . پس غر نزن و با جدیت تمام به کارت ادامه بده . رواط اجتماعی حرف اولو میرنه

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
بعضی قنادی ها حالت کافه هم دارن و نوشیدنی گرم مثل قهوه و سرد مثل آبمیوه هم دارن.اینم خیلی سرمایه نمی ...

نباید تو هر کاری ورود کنی مگر اینکه بخوای توی اون کار بهترین باشب اینایی که شما میگی تجهیزات جا نیرو و تخصص خودشو میخواد و اگه بخواد پخش بشه بازاریاب میخواد بعلاوه فکر کردی همه کارت به دست وایسادن بری بهشون جنس بدی پولتو بدن همین شیرینی که پخش میکنم با هزار راه و روش و چک و نقد و بدهی و اینا تونستم فقط چند نفر خوش حساب پیدا کنم و باهاشون کار گنم 

شیرینی فرانسه خیلی قدیمیه حتی افراد از مناطق دیگه اژانس میگیرن میرن از اونجا کیک و شیرینی تهیه میکنن ...

واقعا قنادی های معمولی ماهی صد تومن درآمد دارن؟ چرا من نرفتم تو این کار؟ خخخخ

بله مثال زدم مثل شیرینی فرانسه شدن قبلش یه ملک دویست میلیاردی می خواد حداقل.جسارتا چقدر سرمایه گذاشت ...

من که ملکم واسه خودم نیست ولی تجهیزات و پیش حدودا ۱ تومن پارسال درامدم میانگین میتونم بگم ۵۰ تومن 

بودم. مغازه داشتم و روابط اجتماعیم صد درصد .🙈😍.تو باید زرنگ باشی مشتری رو با لبخند بفرسی . پس غر ن ...

پس لابد مردای بوگندو و گدا مشتریت نبودن وقتی دارن پول خرج میکنن دارن جون میدن باید ببینی بعضیاشون چه شکلی میشن 

من که ملکم واسه خودم نیست ولی تجهیزات و پیش حدودا ۱ تومن پارسال درامدم میانگین میتونم بگم ۵۰ تومن&nb ...

به نظرم درآمدتون خیلی خوبه مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی.خودتون دوره رفتید قبلش‌و آموزش دیدید؟

واقعا قنادی های معمولی ماهی صد تومن درآمد دارن؟ چرا من نرفتم تو این کار؟ خخخخ

اگه تجربشو نداری اصلا اصلا نرو کارگای قنادی خیلی دزدن و خیلی راحت میشه توش دزدی کرد و کارفرمارو اذیت کرد شاید به جرات بگم چند صدملیون بهم ضرر زدن تا بتونم یکم تجربه جمع کنمو جلوشونو بگیرم

به نظرم درآمدتون خیلی خوبه مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی.خودتون دوره رفتید قبلش‌و آموزش دیدید؟

نه خیره سرم شوهرم از بچگی قناد بود بنده هم صنایع غذایی و تغذیه خونده بودم یکم سرمایه داشتم همه گفتن بی عقلی بری سراغ کارای دیگه یکاری بزن که شوهرتم کمک کنه منتها بعد  از زدن قنادی و هزار جور بلا که سرم اومد به این نتیجه رسیدم شوهرم یه مغازه اماده دستش بوده مغازه زدن با مغازه داشتن فرق داره( مغازه اماده ماله پدرشوهرمه منظورمه) اونا الان راحت ماهی ۱۰۰ تومنو دارن حتی بیشتر فامیلاشون ماهی چندین میلیارد اونقدر پولدار شدن که دیگه قنادیاشونو میدن اجاره میرن رفتن سراغ ساخت و ساز و بیزینسای بزرگ 

اگه تجربشو نداری اصلا اصلا نرو کارگای قنادی خیلی دزدن و خیلی راحت میشه توش دزدی کرد و کارفرمارو اذیت ...

من اگه بخوام کاری رو کنم از صفر یاد می گیرم و سعی می کنم رو کارگر حساب نکنم.توی همه صنف ها همینه اگه استاد اون کار نباشی پدر آدمو درمیارن.تجربه کار مشابه رو داشتم واقعا اذیت می کنن.کارگر فقط به این درد می خوره خودت وارد باشی و رسشو بکشی وگرنه جز ضرر چیزی نداره

نه خیره سرم شوهرم از بچگی قناد بود بنده هم صنایع غذایی و تغذیه خونده بودم یکم سرمایه داشتم همه گفتن ...

بله واقعا کسی و کاری که از قبل آماده بوده هیچ ریسک‌ و چالشی نداره دقیقا درک می کنم چی میگی