2777
2789
عنوان

قنادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12866 بازدید | 67 پست

سلام امیدوارم پیاممو ببینید و پاسخ بدین ، اول اینکه دعا میکنم کارتون کلی رونق بگیره انشاالله ، من چند وقته تو فکر زدن یک قنادی هستم البته که صفر کیلومترم و میخوام تازه کلاس ها رو شروع کنم ولی محلی که میخوام قنادی رو بزنم تو روستا  پدریم که تبدیل به بخش شده و حدود چهار هزار نفر جمعیت داره انشاالله  ، این روستا بین شهر نیشابور و تر بت حیدریه هست این دو شهر از شهرستان های مشهد هستند من خودم مشهد زندگی میکنم ولی برای کار مشکلی ندارم که به روستا پدری برگردم ، حالا میدونید چرا میخوام اونجا بزنم چون جدیدا مد شده روستایی ها هم تو سالن عروسی میگرند و مثل قدیم داربست و چادر عروسی نمی‌زنند پس نیاز به شیرینی و میوه دارند و ضمن اینکه تو اون منطقه برای خرید شیرینی کیک باید برن به شهر های اطراف و به شدت هم علاقه دارند به برگزاری تولد و جشن های دیگه اما گاهی بخاطر نبود قنادی نزدیک و نخریدن کیک منصرف میشن البته که روستای پدری من که ۴۰۰۰جمعیت داره روستا های اطراف هم هر کدوم از ۱۰۰۰نفر جمعیت به بالا هستند که گفتم تو اون منطقه هیچ قنادی نیست که تازه به تازه تولید کیک و شیرینی کنه البته هستند روستاهایی که میرند از شهر هر هفته شیرینی میارند که بخاطر نگهداری تو یخچال کیفیت فوق العاده پایینه و جدیدا هم چند تالار بزرگ در حال احداث هست حالا با همه این تفاسیر فکر زدن یک کارگاه شیرینی پزی به ذهنم خطور کرد البته من میدونم کار سختیه اما با توجه به نبود هیچ رقیبی تو اون منطقه و جمعیت بالا روستا پدری و روستاهای اطراف به نظر شما که تجربه دارین این کار شدنی هست یا نه نمیصرفه که انجام بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام امیدوارم پیاممو ببینید و پاسخ بدین ، اول اینکه دعا میکنم کارتون کلی رونق بگیره انشاالله ، من چن ...

سلام عزیزم چون صفر کیلومتر هستی میدونم هیچی از کیکساز و خشکار و فردار و ترکار و اینا سردر نمیاری!!! اگر میخوای یه قنادی کوچیک بزنی و کیکای خودتو بفروشی خیلی فرق دارع که یه قنادی بزرگ بزنی!! برای قنادی بزرگ باید نیروی کار بیاری که با لوازم صنعتی کار کنن که کار مردونه و سنگینی هست ببین کسی میاد اونجا کار کنه ؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
سلام عزیزم چون صفر کیلومتر هستی میدونم هیچی از کیکساز و خشکار و فردار و ترکار و اینا سردر نمیاری!!! ...

ببین عزیزم اگه براتون مقدوره که آدرس تلگرام یا اینستا یا روبیکا خودتون رو بدین من براتون ویس بفرستم بگم دقیقا هدفم چیه و چه شرایطی دارم و شما محبت کنید منو راهنمایی کنید چون همه اطرافیان دارند منو نا امید می‌کنند منم دنبال ایجاد کسب و کار خودمم حالا هر چقدر هم در آمدش کم باشه بلاخره هر جوانه ای به نهال و بعدش به یک درخت تنومند تبدیل میشه بی نهایت ممنون از وقتی که برام میذارید امیدوارم کلی تو کار و زندگی پیشرفت کنید😘

ببین عزیزم اگه براتون مقدوره که آدرس تلگرام یا اینستا یا روبیکا خودتون رو بدین من براتون ویس بفرستم ...

عزیزم آیدی تلگرامتو بزار بهت پیام بدم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن