2777
2789
عنوان

قنادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12866 بازدید | 67 پست
من اگه بخوام کاری رو کنم از صفر یاد می گیرم و سعی می کنم رو کارگر حساب نکنم.توی همه صنف ها همینه اگه ...

اصلا با حرفت موافق نیستم یاد گرفتن هزارتا کار فقط کیفیت کار و میاره پایین قنادی چندین شغل داره فردار خشکار ترکار کیکساز  دسرزن و هر کدوم برای استاد شدن حداقل پنج شش سالی زحمت کشیدن اگه قرار بود خودم همشو یاد بگیرم فکر کنم ۲۰ سال دیگه میتونستم قنادی بزنم بعلاوه مدیریت قنادی هم خودش دنیایی داره خرید مواد اولیه کیفیت قیمت خرید اجیل شکلات تم تولد !!! من تو این یک سال با جون و دل دارم کار میکنم هنوز مغازه داری رم به خوبی یادنگرفتم چه برسه به کارگاه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
بله واقعا کسی و کاری که از قبل آماده بوده هیچ ریسک‌ و چالشی نداره دقیقا درک می کنم چی میگی

اره بابا خیلی اذیت شدیم حتی هنوزم دارم تاوان این اعتماد و میدم بعضی لوازمی که خریده تازه الان داره گندش در میاد پارسال نزدیک ۱۰۰ ملیون هزینه سردخونه کردم ولی دقیقا همین هفته دوباره ۳۰ ملیون هزینه کردم چون اون کسی که اومده سردخونه ساز نبوده فشارسنج نذاشته خلاصه کمپرسور سوخته به شوهرم میگم تو نگفتی بری از چند نفر بپرسی ببینی این سردخونه رو درست سر هم کرده یا نه میگه من چه میدونستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا با حرفت موافق نیستم یاد گرفتن هزارتا کار فقط کیفیت کار و میاره پایین قنادی چندین شغل داره فردار ...

باهات موافقم درست میگی اما نمیشه هیچی ندونست و کارگر سرت کلاه نذاشت.

اونا که پنج سال طول می کشه یاد بگیرن به صورت سنتی یاد گرفتن اما آدم تحصیل کرده خیلی زودتر یاد می گیره به شرطی که آموزشگاه بره.لااقل یه دوره طی کنی و حدودا بدونی دارن چکار می کنن.در حد تئوری بفهمی چی به چیه.

شرایط کار خیلی پیچیده است یه مواقعی مجبوری چند سال دیگه بزنی اما با تجربه بیشتر بزنی

عزیزم اگ بخای ی نیرو استخدام کنی برات کار کنع چ مهارت هایی بایذ داشته باسه؟

ب سرم زد برم تو قنادی کار کنم

اول برم ی مهارت یاد بگیرم

چ مهارتی نیازه؟فقط کیک پختن یا شیرینی هم باید بلد باشه کیک پز؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
باهات موافقم درست میگی اما نمیشه هیچی ندونست و کارگر سرت کلاه نذاشت. اونا که پنج سال طول می کشه یاد ...

مثلا تجربه داشتم دیگه نگفتم بهت مگه کوهه تجربه کنارم بود به اون اعتماد کردم اونم قربونش برم فقط یه لقمه حاضر اماده باباش داده بوده اینا زحمت جویدن میکشیدن بازم خدارو شکر زمین نخوردم خدا بهم لطف گرد یه دوسته سرد و گرم چشیده و قناد حسابی سر راهم قرار داد!! دوسته شوهرمه اومد واسه ترکاری یکم از پدرسوختگیایی کارگرا گفت بهم چیزایی که واسه یادگرفتنش هیچ اموزشگاهی وجود نداره فقط باید کار کرده باشی و دیده باشی 

مثلا گردو میدی بزنن به کیک میریزن توی اشغالی بعد رفتنی از توی سطل برمیدارن حالا این یه نمونش بود 

عزیزم اگ بخای ی نیرو استخدام کنی برات کار کنع چ مهارت هایی بایذ داشته باسه؟ ب سرم زد برم تو قنادی ک ...

اون چیزی که توی اموزشگاه یاد میدن به درد کیک و شیرینی توی خونه میخوره واسه کار کردن توی قنادی باید بری سرکار از‌ پادویی شروع کنی ولی بنظرم بگردی هستن کسایی که بگی من رایگان واست وردستی میکنم اصلا پولم میدم ولی بهم کار یاد بده بنظرم برو کیک سازی باقیش خیلی سخته فر صنعتی گرما شدید وسایلای سنگین زمان طولانی ام باید سرپا بمونی همشون واریس و دسک‌کمر دارن 

مثلا تجربه داشتم دیگه نگفتم بهت مگه کوهه تجربه کنارم بود به اون اعتماد کردم اونم قربونش برم فقط یه ل ...

توی همه شغل ها این پدرسوخته بازی کارگرها وجود داره.متاسفانه باید بگم کارگر اگه واقعا کار می کرد کارگر نمی موند

توی همه شغل ها این پدرسوخته بازی کارگرها وجود داره.متاسفانه باید بگم کارگر اگه واقعا کار می کرد کارگ ...

دیگه توی قنادی حد و حساب نداره حتی دوربینم دور میزنن مثلا وقتی لج میکنن روغن مایع ۱۶ کیلویی رو زیرشو سوراخ میکنن میکشن میزارن سر لوله بعد اجاقم روشن میکنن میزارن نزدیکش مثلا ما داریم کار میکنیم اجاق روشن کردیم روغنم که احتیاج داریم دیگه نکنه روغن از زیر داره آب میشه میره تو لوله!!! دیگه خودت حسابشو بکن استادکارایی‌که اینا تربیت میکنن چی میشه

فکر کن یه سری یه افغانیه به من میگفت بهم جا خواب بده شوهرمم قبول کرده بود بعد من اومدم گفتم ول کن بابا دنبال دردسری بپیچونش یارو لج کرده بود جوش شیرین و ریخته بود توی شکر مام از همه جا بیخبر شکر ریختیم توی ۱۰۰ کیلو شیر شیرم برید 

چه کثافتایی پیدا میشن بعد میگن نون حلال

از این اتفاقا هزارتا واسم افتاد جوری که تا مرز ورشکستگی رفتم و خدارو صدهزار بار شکر برگشتم ولی بدترین ضربه هارو از شوهرم خوردم از اینکه به همه اعتماد میکرد و همیشه کار و میسپارد به دیگرون ولی دیگه استین بالا زدم با جون و دل نشستم تو مغازه فکر کن عید امسال ۱۰۰ ملیون اجیل کرم زده انداختن بهمون چیزی ام نتونستیم بگیم چون یارو اصلا قبول نمیکرد میگفت خودت بردی خراب کردی فقط واسه اینکه خودم سردرنیوردم سپردم شوهرم بره بخره 

از این اتفاقا هزارتا واسم افتاد جوری که تا مرز ورشکستگی رفتم و خدارو صدهزار بار شکر برگشتم ولی بدتری ...

قضیه کار با زندگی فرق داره.کلا اعتماد خیلی اشتباه هست.فری کثیف می گفت بعد از سی چهل سال خودم میرم خرید می کنم با کسی هم تعارف ندارم

قضیه کار با زندگی فرق داره.کلا اعتماد خیلی اشتباه هست.فری کثیف می گفت بعد از سی چهل سال خودم میرم خر ...

والا خوب گفته

اره بابا خیلی اذیت شدیم حتی هنوزم دارم تاوان این اعتماد و میدم بعضی لوازمی که خریده تازه الان داره گ ...

استارتر شرمنده که اینو میگم 

ولی خیلی ناامیدی 

هرپیشنهادی هم بهت میدن رد میکنی یا یه بهونه ای

از مشتری ها هم راضی نیستی

خیلی هم ناشکری

خیلی هم پرتوقعی

اصلا هم نمیخای یه مسولیت رو گردن بگیری توو کارگاه 

شوهرت هم گمون نکنم به درد بخور باشه 

کلا شخصیتت رو دوس نداشتم