2821
2789
عنوان

قنادی دارم

12497 بازدید | 67 پست

ببخشید بابت عنوانم خواستم خاص باشه بیاید تاپیکم یکم دلداریم بدید 

پارسال با هزار بدبختی و تلاش و زحمت یه قنادی زدم متاسفانه بخاطر عدم تجربه و تصمیمات هیجانی خیلی بدبیاری اوردم منتها به لطف خدا تونستم تا الان یکم مشکلات و حل کنم و خلاصه سرپا بمونم کل این یک سال و داشتم بدهی خرید لوازم اولیه میدادم تا ماه پیش که یکم سبک شدم همه امیدم به یلدا و روز پدر و مادر و عید بود که بتونم یه پولی پس انداز کنم و یه حرکت اقتصادی بزنم منتها یه قنادی خیلی خیلی لاکچری‌و خاص نزدیکمون باز شد 

از شانس بدم صاحب ملک هست و رقابت از لحاظ قیمت واقعا سخته 

موقعیت ملک پاخور و جا پارکش از من خیلی خیلی بهتره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نگید روزی دسته خداس که همه میدونن این چیزا روی کاسبی‌تاثیر داره 

بچه ها دعا کنید بتونم به اهدافم برسم فقط خدا هوامونو داشته باشه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر اجاره میدی؟ روزانه پخت کن و تازه بده و تبلیغ کن

کیفیتمون خوبه بخدا دیگه ۹۰ درصد کار دسته کارگره یکمم خودشون باید وجدان داشته باشن وگرنه من همه تلاشمو‌میکنم‌ مشتری راضی باشه

کیفیت کارت خوب باشه و قیمتات هم مناسب...انشالله که اتفاق بدی نمیفته فروشت هم بیشتر میشه...روی برخورد با مشتری هم خیلیییی کار کن من خودم جایی برم خوب برخورد کنن و مودب باشن دیگه همیشه همونجا میرم 

میشه بپرسم الان میانگین درامد خالص ماهانه ات چقدره؟

یه چیزی بگم 

پیش خونمون دوتا سیرابی هست دقیقا بینشون یدونه مغازه فاصله اس یکیش لاکچری و امروزی 

یکیش حالت قدیمی 

بخدا هر سری از اونجا رد میشیم 

این دوتا مغازه جای سوزن انداختن نیست 

اصلا ناامید نشو اگه کیفیت کارت خوب باشه یکی خرید کنم ببینه خوبه دفعه بعدم بازم میاد

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
خب برو همونجا کار کن کارگر نمیخواد یا دوس داری کار خودت رو داشته باشی

من که کارگری بلد نیستم توی قنادی واقعا بنظرت چرا باید به من کار بدن وقتی من خودم مغازه دارمو رقیبه اونم

خلاقیت داشته باشین  کیفیتتون بالا باشه و قیمت معقول اینایی که شما گفتی مهمه ولی اینایی که من ...

مغازم توی ایستگاه تاکسیه اصلا جا پارک نیس اطرافمم مغازه خوب نیس همش رستورانه واسه همین همه میرن سمته فلکه که به اون یکی قنادیا مخصوصا این جدیده نزدیکه