2777
2789
عنوان

قنادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12831 بازدید | 67 پست
فقط سعی کن تبلغیات کنی. امیدوارم روزیت بیشتر بشه

مثلا چه تبلیغی کنم بیلبورد که از پارسال نوشتم منتظرم نوبتم بشه و حالاحالاها نمیشه بالن زدم فقط چند روز‌موند با تیر میزدنش تراکتم خیلی بی کلاسه پیجمم که روم نمیشه فعالیت کنم با این وضعیت 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کیفیت کارت خوب باشه و قیمتات هم مناسب...انشالله که اتفاق بدی نمیفته فروشت هم بیشتر میشه...روی برخورد ...

واقعا نمیدونم چقده درامد قنادی خیلی نوسان داره منم میانگین یک سال و نگرفتم ولی اگه مدیریتم بهتر بود و با تجربه تر بودم حتما درامدم بهتر میبود

بزا شیریینیات همیشه تازه باشه خوش برخورد باشید انواع وسایل دیگم که ربط داره به تولد اینام واس فروش ...

خامه ارد مشغلش زیاده اصلا ورود نمیکنیم ولی تم تولد که هست شیرینی ام بعضی وقتا بازار نیس یکم کهنه میشه😭😭😭نمیشه که وقتی فروش نرفت بریزی اشغالی

یه چیزی بگم  پیش خونمون دوتا سیرابی هست دقیقا بینشون یدونه مغازه فاصله اس یکیش لاکچری و امروزی ...

توکل به خدا ایشالا جیبه مردم پرپول باشه دلشون شاد فقط کیک و شیرینی بخرن مراسم بگیرن

حواست به کارگرات باشه و سعی کن خودت کننده باشی و یاد بگیری کارو

خیلی سخته و متنوع هست سعی کردم یاد بگیرم از لحاظ جسمی خسته میشدم دیگه وقتی برای داخل مغازه نمیتونستم بزارم

درست میگی  خب چیزایی درست کن ک اونا درست نمیکنن .مثلا انواع نون

فلسفه نون کلا با قنادی فرق داره اونجوری باید نیرو اضافه کنم یا از جای دیگه نون بیارم که روبروم‌نون فانتری خیلی خیلی قوی و قدیمی هست ورود نکنم بهترع

یه چیزایی درست کن که به جاهای دیگه هم بتونی پخش کنی یه درآمد بیشتری کسب کنی 

اتفاقا این کارو میکنیم چندتا قنادی هستن که کارگاه ندارن سفارش میدن ما درست میکنیم منتها سودش کمه چون باید واسه اونام بصرفه با کیلویی ۱۰ تومن سود میدم بهشون

تهران منتها جنوب شهر

تهران جنوب شهرشم رونق داره بهتر از شهرستانه.

یه سری چیزها هست که خیلی جاها نیست مثل این شیرینی رنگی ها به اسم ماکارون.می تونی اونا رو تولید کنی و به بقیه جاها و شمال شهر بفروشی‌.

تبلیغ تو اینستا تو پیج های غذا مثل عمو روحی و مهدیس فود و ... هم خب خیلی تاثیر داره اما هزینه بالایی می گیرن.

اسم مغازه ات هم باید خلاقانه باشه تکراری نباشه.اما کیفیت از همه اینها مهم تره و همچنین قیمت.تو اسنپ فود هم عضو بشو و تخفیف بذار.

شیرینی فروشی فرانسه هر روز پخت داره و اگه بمونه بین خودشون پخش می کنند و نمی‌ذارن واسه فردا بمونه.حتی ممکنه شیرینی هم تمام کنند.این ایده خیلی خیلی خوبه

اره باید بعده این خودم وایسم پشته دخل فروشندم سربه هواس

ببین باید مشتری بدوزی. وقتی میاد داخل با لبخند .بعد اوایل خب یکوچولو تخفیف بده . راه بیا دعوا نگیر . معرفی محصول کن. تست محصول بزار تا انشالله راه بیافتی . 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
اتفاقا این کارو میکنیم چندتا قنادی هستن که کارگاه ندارن سفارش میدن ما درست میکنیم منتها سودش کمه چون ...

خب اگه مشتری هاتون زیاد بشه خوبه.

یه چیزهایی هم هست مثل دلی مانجو که دستگاه اتوماتیک داره و سود خوبی هم داره.اینم اگه بتونی دستگاهشو بخری و به بقیه جاها بازم پخش کنی ایده خوبیه چون کارگر ساده می خواد همه کارها رو خود دستگاه انجام میده.در کل هر کاری از دستت میاد انجام بده سودتو ببر بالا تا موندگار بشی