2777
2789
عنوان

مهموني شب يلدا و دردسراش

712 بازدید | 28 پست

خانواده شوهرم جمعيتين چند تا برادر و خواهر همه متاهل يكي مجرد

پيرارسال همه خونه ي ما دعوت بودن صفر تا صد مهموني با خودمون بود مهمونا حتي يدونه تخمه هم دستشون نگرفته بودن بيارن

پارسالم خونه برادر شوهرم رفتيم اما تقريبا فقط ميوه با صابخونه بود هر كس يه چيزي برديم حتي خواهر شوهرم شامشو برد ما شيريني برديم يكي آجيل آورد و… 

باز امسال شوهرم جو گير شده ك ميخوام همه رو خونه ي خودمون دعوت كنم منم گفتم اين همه آدم خب چرخشي باشه حالا ب من ميگه تو خسيسي و فلاني مهمون بدت مياد فقط دوست داري مهموني بري اصلا هيچ كدوم از زحمتام ب چشمش نمياد فقط ميگه پارسال خونه داداشم بوديم ديگه نميگه داداشم هيچي از پزيرايي با خودش نبود 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بزرگترا باید برین‌..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

امسال بعد ۶ سال یلدا پیش مادرشوهرم اینا هستیم خیلی ذوق دارم 😍

هرسال خونع مامانم اینا جمع بودیم با داداشام و زنداداشام

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بگو دعوت کن زحمتشم خودت بکش پزش برای توهست زحمتش برای من

خیلی خوب بود حرفت

مردای ماهم اصلااا کمک نمیکنن فقط زحمت دعوت گردنشونه😏

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶