2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیبی چک ۳تا زدم دوتاش هاله ی خیل ی غلیظ و یکیشم مثبت مثبت بدون شک و ترید ۵روزا از موعدم میگذرهیرو ...

مجدد نرفتی آزمایش عزیزم؟

چندروز پیش گفتی ازمایشت اینجور شده؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه عزیزماین چ حرفیهمنم برای پسر اقدام کردم

عزیزم،ایشاالله یه زودی مامان میشی،من سه بار اقدام کرده بودم متاسفانه بچه هام نموندن،هر سه تا هم همون ماه اول باردار شده بودم،پسرم خدا خواسته بود

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عکس رو دیدی گلمصفحه اول

اره برو ازمایش

من چنان نوک سینه ام دردمی گرفت که دستم خودم میخورد ....

اگر موقع پریودی دردسینه نداشتی علامت بارداری میتونه باشه😍

اره همون تو تاپیگم بودین گفتم ن والا دیگ دلشو ندارم برم منتظرم ده روز از ازمایش قبلیم بگذره فعلا سه ...

انشاءالله که هرچه صلاح شما واستاتر هست بشه 🙏🌹

من بیبی چک ۳تا زدم دوتاش هاله ی خیل ی غلیظ و یکیشم مثبت مثبت بدون شک و ترید ۵روزا از موعدم میگذرهیرو ...

چ دکتر بداخلاقی..

جدی میگی؟من دوتا بی بی چک گذاشتم مثبت بود.الان منتظرم پول دستم بیاد برم سونو...به حساب خودم باید حدود ۱۰ هفته باشم...یعنی ممکنه منفی باشه؟البته تهوع و درد سینه هم دارم

چ دکتر بداخلاقی..جدی میگی؟من دوتا بی بی چک گذاشتم مثبت بود.الان منتظرم پول دستم بیاد برم سونو...به ح ...

نمی دونم والا .قبلش برو ازمایش پیش ی ماما یا متخصص تشکیل پروندا بده تا اون غربالگریا رو بهت بده

میخوام پنچشنیه هفته بعد برم ک خیالم راحت بشه دیگ طاقت ن شنیدن ندارم.تاحالا عقب ننداختم اولین ماه اقد ...

اگر براره ده روز دیگه بری عزیزم برو سونوگرافی که مشخص بشه چرا پری نشدی دوبار هزینه نکن

تااونموقع چندهفته میشه ازاولین روز اخرین پریودیت ؟

نمی دونم والا .قبلش برو ازمایش پیش ی ماما یا متخصص تشکیل پروندا بده تا اون غربالگریا رو بهت بده

گفتم یهو برم سونو...غربالگری نمیرم.چون شهر ما کاسبی میکنن انگار سوادشو ندارن...حالا نمیدونم توکل بخدا