2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخور یکم دیگه صبر کن عزیزم دوباره آزمایش بده خدارو چی دیدی شاید شد ان شاءالله که حامله باشی عزیزم

نخوردم من مطمئنم حاملم ازمایش اشتباه کرده

چون درد سینه تهوع دلدرد کمر درد تپش قلب ضربان دارم

[QUOTE=405901285]من بیبی چک ۳تا زدم دوتاش هاله ی خیل ی غلیظ و یکیشم مثبت مثبت بدون شک و ترید ۵روزا از موعدم میگذره بتا برای بعضیا دیر میره بالا من خودم دوتا از بچه ها دکتر گفت احتمالا بارداری پوچ امروز دوباره آزمایش بده الان نزدیک ۱۰۰۰ احتمالا رسیده تیتر بتا

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

حتما ازمایش بده من سر پسرم همش تست میزدم منفی بود تمام علائمو داشتم،حالا نمیگم چند ماهگی فهمیدم باردارم الان میگن چاخان میکنی...

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم تیتر بتا بده زعفرون نخور

یروز بعد موعدم همون تیتر بتا دادم ولی عدد بتا خیلی پایین بود

تو ایمپو و هوش مصنوعی گفتن ک نیاز ب تست مجدده ولی دکترم ی خانمِ غیرمحترمی بود جیغ زد سرم ک میگم کمنفیه مگ نازایی انقد اصرار داری پاشوو برو زعفران بخور.

ولی عددم مرز بود ینی از ادمای باردار بیشتر بود ولی خیلی بالا نرفته بودن

[QUOTE=405901285]من بیبی چک ۳تا زدم دوتاش هاله ی خیل ی غلیظ و یکیشم مثبت مثبت بدون شک و ترید ۵روزا ا ...

میخوام پنچشنیه هفته بعد برم ک خیالم راحت بشه دیگ طاقت ن شنیدن ندارم.تاحالا عقب ننداختم اولین ماه اقداممه کیست و هیچ مشکل رحمی ندارم سیکلم بیست و هشت روزس

۱۰ آذد اخرین پریودم بوده

ینی الان باید ۸ دی مریود میشدم ینی ی هفته قبل