2777
2789
عنوان

مهموني شب يلدا و دردسراش

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 28 پست
خیلی خوب بود حرفت مردای ماهم اصلااا کمک نمیکنن فقط زحمت دعوت گردنشونه😏

اين ميگه خودم كباب ميزنم ولي خب اون پول از خرجي ما ميره ديگه 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای واای من نمیدونم چرا این مردا همش با سر میخوان برن .....خانوادشون انگار میترسن !!!مگه پدرشوهر مادرشوهر نداری خوب همه میرن خونه مسن تر ها و پدر مادرا یا چرخشی باشه .حالا کم مون نمیاد ولی نه دیگه همه زحمتش رو دوش یکی باشه 

وا هرسال هرسال خونه شما نمیشه که!

پارسال خانواده مامانم به زور خودشونو جا کردن خونه ما 

کلی هم خرج مهمونی شد

امسال هم دوباره زنگ زدن که میخوایم بیایم و...

گفتیم دیگه نوبت شماست

خیییلی رک

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
همه ش مهمون دعوت کنه آقا من عاشق مهمون بازی ام 

با اين وضع گروني بايد خيلي سرمايه دار باشي كه دوست داشته باشي هر مهموني چند ميليون آب ميخوره

پسرم عشقم دخترم دنيام 
بمونید خونه‌ هاتون با خانواده‌ کوچک خودتون باشید  معنی نداره تو اين شرايط يلدا بازی راه انداخت ...

دور همی خوبه ولی هر کی یه چیزی بیاره هر کی هم یه مرغ بیاره باهاش جوجه درست کنن خانواده ما همیشه این کارو میکنه 

من نه منم نه من منم😎
با اين وضع گروني بايد خيلي سرمايه دار باشي كه دوست داشته باشي هر مهموني چند ميليون آب ميخوره

من میگم آدم سخت نگیره همه چی بهترین باشه و همه چی باشه ی میوه ساده ی ظرف تخمه و ی شام معمولی ولی دل خوش از این چشم و هم چشمی ها خوشم نمیاد ولی خب همونم می‌دونم هزینه داره ولی خب دست خودم نیست عاشق معاشرتم 

😊😊
من میگم آدم سخت نگیره همه چی بهترین باشه و همه چی باشه ی میوه ساده ی ظرف تخمه و ی شام معمولی ولی دل ...

دقيقا 

ب اميد خدا ك هميشه دلت خوش باشه و در حال مهموني گردش باشي

پسرم عشقم دخترم دنيام