2777
2789
عنوان

رژیم 5 به 2

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 71 پست
رژیم۵به ۲خیلی رژیم قویه  اگ بتونی روزای فستشو رعایت کنی عالیه

روزهای فست راحت تر کنار میام چون کشمش و شکلات تلخ و دمنوش خودما سرگرم میکنم فقط از روزهای فیدینگ میترسم که بیشتر از حد نخورم

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
اوف اون روزای ۵۰۰تا خیلی سخته من دوس دارم ی بار امتحان کنم 

بیا از فردا با هم قویانه بریم جلو روزهای فست هم من برنامه دارم راحت سیر میشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزهای فست راحت تر کنار میام چون کشمش و شکلات تلخ و دمنوش خودما سرگرم میکنم فقط از روزهای فیدینگ میت ...

من امروز کالریم زیاد شد میخام سعی کنم فردا فست بگیرم اگه بتوووونم

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
پایه ام حسابی

من چون برنامه دارم و باشگاه میرم روزهای فستم شنبه و چهارشنبه هست پس  یادت نره به هم گزارش بدیم ✌️🏋️‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️تا عید حسابی کم میکنیم 

خوشبحالت این همه کم کردی وسطاش دلسرد نمیشدی؟من باید ده کیلو دیگ کم کنم بشم ۶۵وسطای راه دلسرد میشم

چرا خیلی کم اوردم 

وسطا چن کیلو اضافه کردم

اما دیدن این همه کم کردم حیفه عدد ۷۵ رو نبینم دیگه دارم زور میزنم ک کم کنم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

استارتر میگم کاش ی توضیح کامل میدادی 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄