2777
2789
عنوان

رژیم 5 به 2

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 71 پست
عزیزم رژیم فردا چطوره 

گذاشتم عکس را فقط میان وعده نداره این روز ولی میتونی یه لیوان چای یا دمنوش با 30 گرم کشمش یا 20 گرم توت یا 10 گرم شکلات تلخ بخوری هر وقتی خاستی فقط یکی از گزینه ها مثلا 30 گرم کشمش را میتونی بذاری کنار از صبح تا شب با دمنوش بخوری که اذیت نشی در طول روز 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیست دقیقه هم قبل شام حلقه زدم . کلاخوب بود . راضیم از خودم😁

آفرین منم امروز َطبق برنامه فست هستم طهر هم دو تیکه فیله مرغ و کدو آب پز و هویچ دارم خیلی روزهای فست بدنم آروم هست ولی فیدینگ باید نگهش دارم😅

منکه فکر کنم امروزمم فست شد همینجوری الکی . اول صبح که اشتها نداشتم بعد هم سرم گرم شد به کار خونه . ...

ولی این رژیم سعی کن روزهای فیدینگ کامل بخوری و فست هم زیر 500 و شیرینی و نان و برنج به شدت محدوده‌ تا بدنت جواب بگیره 

من این رژیم را 3 سال پیش خریدم اگه طبق این رژیم پیش برین فوق‌العاده جواب میگیرین اینم بگم دوشنبه ها نه فست هست نه  فیدینگ کلا برنامه فرق میکنه و مهم ترین روزش هم دوشنبه ها هست که انشالله یکشنبه شب میذارم برنامه دوشنبه را

ولی این رژیم سعی کن روزهای فیدینگ کامل بخوری و فست هم زیر 500 و شیرینی و نان و برنج به شدت محدوده‌ ت ...

اره حتما . میدونی چون کارمندم جمعه ها بیشتر می‌خوابم برای همین میل صبحانه ندارم زیاد . دیروزم کلا همه چی بهم ریخت 🥴 ولی خوبیش این بود برای امروز یه پیش زمینه شد 

کسی برنامه فردا را نخاسته پس الکی نذارم اگه خواستین درخواست دوستی بدین یا اینجا پیغام بذارید تا ادامه برنامه را بگم خودم امروز فست بودم و راضی بودم